Marokkaanse trots

Marokkaanse trots - Thomas Rijsman | Fthsonline.com

...omplexiteit van een Marokkaanse nationaliteit in de voetbalwereld ... Marokkaanse Trots | Tilburgers op zoek naar de Marokkaanse ... ... . Er zijn steeds meer Marokkaanse Eredivisiespelers, inmiddels bijna tien procent van het totaal. Vanaf afgelopen maandag ligt het boek Marokkaanse trots van Thomas Rijsman en Nordin Ghouddani in de winkels. Een must-have voor elke voetballiefhebber die ook zo geniet van alle Marokkaanse lefgozertjes en straatvoetballers die in de Eredivisie hun kunsten vertonen. MAROKKAANSE TROTS. SMAAKMAKERS IN DE EREDIVISIIE. Verzendwijze: ... Marokkaanse trots - devriesvanstockum.nl ... . MAROKKAANSE TROTS. SMAAKMAKERS IN DE EREDIVISIIE. Verzendwijze: PostNL Brievenbuspost (Geen extra Porto-Verzendkosten) Thomas Rijsman en Nordan Ghouddani 14 x 21 cm. Paperback 256 Pag. Geïllustreerd Die vraag leidde uiteindelijk tot het boek Marokkaanse trots: Smaakmakers in de eredivisie, waarin Rijsman en Ghouddani meer dan twintig mensen uit de voetbalwereld interviewen. In zeventien vlot geschreven hoofdstukken komen de verhalen van Marokkaans-Nederlandse voetballers en trainers naar voren. non-fictie Thomas Rijsman & Nordin Ghouddani Marokkaanse trots. Smaakmakers in de eredivisie Atlas Contact, €21,99. De reactie verbaasde Mounir El ­Hamdaoui, de toen nog jonge spits in kwestie. Ilham Abali is één van de vele geïnterviewden in het boek 'Marokkaanse Trots', dat vandaag officieel is gepubliceerd. Het boek, geschreven door sportjournalisten Thomas Rijsman en Nordin Ghouddani, beschrijft de complexiteit van de Marokkaanse nationaliteit in de voetbalwereld. Het aantal Marokkaanse Eredivisiespelers groeit gestaag en is inmiddels bijna...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Rijsman
DIMENSIE
9,88 MB
BESTANDSNAAM
Marokkaanse trots.pdf

OMSCHRIJVING

In "Marokkaanse trots' beschrijven sportjournalisten Thomas Rijsman en Nordin Ghouddani de complexiteit van een Marokkaanse nationaliteit in de voetbalwereld. Er zijn steeds meer Marokkaanse Eredivisiespelers, inmiddels bijna tien procent van het totaal. Hoe lastig was hun weg van het pleintje naar het stadion? Tegen welke vooroordelen lopen ze aan, zowel op de club als in het contact met de pers? En waar blijft de eerste Marokkaanse hoofdtrainer? Met deze vragen op zak bezoeken ze tal van spelers in het land "Marokkaanse trots' neemt je mee in een wereld van talent, creativiteit, cultuur en geloof – en laat daarbij geen taboe onbesproken.

Wil je het boek lezen?Marokkaanse trots in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Rijsman. Lezen Marokkaanse trots Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN