Poëzieanalyses

Poëzieanalyses - Dr. Bo | Fthsonline.com

...NGDURIG EN 'COMPLEX' ZIEKBED - REFLECTIES OP EEN BEWOGEN PERIODE IN EEN MENSENLEVEN - BEELDRIJK EN GEVARIEERD Deze bundels, Beelden Vangen en Poëzieanalyses, zijn geschikt voor allen die betrokken zijn bij dichtwerk: praktisch en/of vanuit de praktijktheorie (HBO- en WO-niveau) ... Bureau ISBN - Beelden vangen ... . Poëzieanalyses | ISBN 9789462038516 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 104 GEDICHTEN, GESCHREVEN TIJDENS DE REVALIDATIE VAN EEN LANGDURIG EN 'COMPLEX' ZIEKBED - REFLECTIES OP EEN BEWOGEN PERIODE IN EEN MENSENLEVEN - BEELDRIJK EN GEVARIEERD Deze bundels, Beelden Vangen en Poëzieanalyses, zijn geschikt voor allen die betrokken zijn bij dichtwerk: ... Beelden vangen | Hardcover | Uitgeverij Boekenbent ... . 104 GEDICHTEN, GESCHREVEN TIJDENS DE REVALIDATIE VAN EEN LANGDURIG EN 'COMPLEX' ZIEKBED - REFLECTIES OP EEN BEWOGEN PERIODE IN EEN MENSENLEVEN - BEELDRIJK EN GEVARIEERD Deze bundels, Beelden Vangen en Poëzieanalyses, zijn geschikt voor allen die betrokken zijn bij dichtwerk: praktisch en/of vanuit de praktijktheorie (HBO- en WO-niveau). De Rubriek Bestel Poëzieanalyses Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De jakobsoniaanse poëzieanalyses zijn dan ook gericht op het detecteren van parallellismen op fonisch, versificatorisch, syntactisch en ander niveau, waaraan betekenis wordt toegekend. Lit: J. Lotman, Die ... In 1968 werden de poëzieanalyses van Mesotten, samen met een aantal essays, gebundeld onder de titel: De overkant van het gedicht. Hij publiceerde ook rouwpoëzie: Gezegend die nacht (1981), bij het overlijden van zijn vader, De tweede navelstreng breekt (1990), bij het overlijden van zijn moeder. Koop nu "Poëzieanalyses" van "Dr. Bo" / ISBN 9789462038486 Beelden Vangen en Poëzieanalyses. 49 likes. 2 bundels: a. 104 Gedichten, geschreven tijdens de revalidatie van een langdurig en "complex" ziekbed. b. Poeziëanalyses 104 GEDICHTEN, GESCHREVEN TIJDENS DE REVALIDATIE VAN EEN LANGDURIG EN 'COMPLEX' ZIEKBED - REFLECTIES OP EEN BEWOGEN PERIODE IN EEN MENSENLEVEN - BEELDRIJK EN GEVARIEERD Deze bundels, Beelden Vangen en Poëzieanalyses, zijn geschikt voor allen die betrokken zijn bij dichtwerk: praktisch en/of vanuit de praktijktheorie (HBO- en WO-niveau). Beelden vangen bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Compre o livro Poëzieanalyses: beelden vangen 104 gedichten & varia na Amazon.com.br: confira as ofertas para livros em inglês e importados Poëzieanalyses Omschrijving: 104 GEDICHTEN, GESCHREVEN TIJDENS DE REVALIDATIE VAN EEN LANGDURIG EN 'COMPLEX' ZIEKBED - REFLECTIES OP EEN BEWOGEN PERIODE IN EEN MENSENLEVEN - BEELDRIJK EN GEVARIEERD Deze bundels, Beelden Vangen e... Ik heb poëzieanalyses gelezen van grote geleerden die voor mij uit enkele geniale flitsen bestonden. Binnen in mijn h...

INFORMATIE

AUTEUR
Dr. Bo
DIMENSIE
7,67 MB
BESTANDSNAAM
Poëzieanalyses.pdf

OMSCHRIJVING

104 GEDICHTEN, GESCHREVEN TIJDENS DE REVALIDATIE VAN EEN LANGDURIG EN 'COMPLEX' ZIEKBED - REFLECTIES OP EEN BEWOGEN PERIODE IN EEN MENSENLEVEN - BEELDRIJK EN GEVARIEERD Deze bundels, Beelden Vangen en Poëzieanalyses, zijn geschikt voor allen die betrokken zijn bij dichtwerk: praktisch en/of vanuit de praktijktheorie (HBO- en WO-niveau). De Rubrieken Vrije poëzie en Vormvaste poëzie zijn de kern. De Rubriek Prozagedichten 'vrijt' met proza/literatuur. De Rubriek Varia - een kleurig palet aan technieken en figuren - heeft taalkundig een breder toepassingsgebied.Mooi praten en uitdagend spelen met taal staan niet gunstig bekend in ons land. Heb je soms niks beters te doen? En als je zo nodig wat wilt zeggen, doe dat dan rechttoe rechtaan en in ieder geval zonder fratsen. Deze bundel laat zien dat schermutselingen met taal de quasi -zekerheden van alledag even grondig als verrassend ondergraven. Niets staat vast, alles beweegt in taal. Dr. Bo gaat daarbij tot het uiterste- en soms nog verder. En elke bladzijde bewijst dat we slechts bij de gratie van zulke ontregelingen ten volle kunnen bestaan. (Prof. dr. Herman Pleij, em. hoogleraar middeleeuwse letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam)

Wil je het boek lezen?Poëzieanalyses in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dr. Bo. Lezen Poëzieanalyses Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN