PRAKTIJKASPECTEN VASTGOED LEIDRAAD VOOR STUDIE - PRAKTIJK

PRAKTIJKASPECTEN VASTGOED LEIDRAAD VOOR STUDIE - PRAKTIJK - F.J.M. de Kousemaeker | Fthsonline.com

...stgoed, geschreven door F.J.M. de Kousemaeker ... Praktijkaspecten vastgoed | Boek.be ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over toetstermen praktijkleerwonen, toetstermen capita selecta, toetstermen amw, assistent makelaar, Vastgoed, SVMNIVO, Praktijkleerwonen ... Praktijkaspecten vastgoed beleefde, aanvankelijk onder de naam Onroerend Goed, al zes eerdere drukken. Nadat de zes eerdere drukken zijn verschene ... bol.com | F.J.M. de Kousemaeker artikelen kopen? Kijk snel! ... . Nadat de zes eerdere drukken zijn verschenen onder de hoofdredactie van Frits de Kousemaeker, komt deze zevende druk uit onder de hoofdredactie van Frits de Kousemaeker en Michel A.J.C.M. van Agt tezamen. Renesse hier van onbewust, t huis komende, is daar over verbaast p en versekerdsig op sijn Slot Moermond: Werd gedagvaard voor den Grave ter Vere te verschijnen; Die agterblyvende gebannen werd , - - - - - - % * * SPat m'en pet a baer ... Literatuur in concert (eBook) Literatuur in concert is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Literatuur in concert PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Literatuur in concert Koop Praktijkaspecten vastgoed van Kousemaker met ISBN 9789001494001. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Kinderen met een ster is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Kinderen met een ster PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Kinderen met een ster Praktijkaspecten vastgoed beleefde, aanvankelijk onder de naam Onroerend Goed, al zes eerdere drukken. Nadat de zes eerdere drukken zijn verschenen onder de hoofdredactie van Frits de Kousemaeker, komt deze zevende druk uit onder de hoofdredactie van Frits de Kousemaeker en Michel A.J.C.M. van Agt tezamen. Praktijkaspecten vastgoed beleefde, aanvankelijk onder de naam Onroerend Goed, al zes eerdere drukken. Nadat de zes eerdere drukken zijn verschenen onder de hoofdredactie van Frits de Kousemaeker, komt deze zevende druk uit onder de hoofdredactie van Frits de Kousemaeker en Michel A.J.C.M. van Agt tezamen. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Praktijkaspecten vastgoed, geschreven door . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over taxateur, makelaardijleer, makelaardij, kadaster & Makelaardijleer. Concreet leerdoel voor blok (opleidingsonderdeel) 4 is: verruiming van kennis en inzicht mbt. beleid en beheer van vastgoed en daarbij in het bijzonder mbt. praktijkaspecten mbt. Vastgoed, teneinde de verworven kennis en vaardigheden (dataverzameling, analyses, rekenmethodes) te kunnen toepassen voor professionele doeleinden. Summary Samenvatting Praktijk aspecten vastgoed. Samenvatting van 28 pagina's voor het vak Real Estate & Makelaardij aan de HU...

INFORMATIE

AUTEUR
F.J.M. de Kousemaeker
DIMENSIE
5,86 MB
BESTANDSNAAM
PRAKTIJKASPECTEN VASTGOED LEIDRAAD VOOR STUDIE - PRAKTIJK.pdf

OMSCHRIJVING

Praktijkaspecten vastgoed beleefde, aanvankelijk onder de naam Onroerend Goed, reeds vier eerdere drukken. Het boek is geschreven door twintig auteurs, allen praktijkdeskundigen, die gezamenlijk alle facetten van het onroerend goed theoretisch en praktisch belichten. Aan vele praktijkvoorbeelden wordt uitvoerig aandacht geschonken. Tevens komen onderwerpen aan de orde die nog weinig zijn behandeld. Het gaat daarbij om beheer, projectontwikkeling en beleggen in vastgoed in de praktijk. Deze uitgave is als studieboek en naslagwerk bestemd voor makelaars in onroerend goed, beleggers, projectontwikkelaars, beheerders, advocaten, belastingconsulenten, gemeentelijke grondbedrijven, notarissen, banken, onteigeningdeskundigen en medewerkers van hypotheekbanken en verzekeringsmaatschappijen.

Wil je het boek lezen?PRAKTIJKASPECTEN VASTGOED LEIDRAAD VOOR STUDIE - PRAKTIJK in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.J.M. de Kousemaeker. Lezen PRAKTIJKASPECTEN VASTGOED LEIDRAAD VOOR STUDIE - PRAKTIJK Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN