Bekentenissen van een rokkenjager

Bekentenissen van een rokkenjager - Pieter Schoonjans | Fthsonline.com

...nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities ... Amazon.it: Bekentenissen van een rokkenjager - Felix ... ... . De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, ... P.S. Vergeet ook niet dat jij al lezend de armen van Manila helpt! Mijn vrouw is afkomstig uit Manilla en haar broer Tudol is daar diaken. Hij helpt er de "armsten der armen" aan een beter bestaan. Ik, van mijn kant, steun Tudol door de winst van mijn schilderijen en mijn boeken naar hem op te sturen. Hartelijk dank voor jouw deel in de hulp ... Felix Sperans (Molenbeek-Wersbeek, 3 jan ... Bekentenissen van een Rokkenjager. - hebban.nl ... . Hartelijk dank voor jouw deel in de hulp ... Felix Sperans (Molenbeek-Wersbeek, 3 januari 1944) is een Belgisch auteur en kunstschilder.. Sperans wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog als ongewenst kind geboren. Vanaf zijn twaalfde brengt Sperans enige tijd door bij de paters, in een college voor priesterroepingen. 23-jul-2012 - Bekijk het bord 'Bekentenissen' van backinflow, dat wordt gevolgd door 121 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Grappig, E cards humor, Shit happens....

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Schoonjans
DIMENSIE
12,7 MB
BESTANDSNAAM
Bekentenissen van een rokkenjager.pdf

OMSCHRIJVING

Filip Laurent is een seks beluste psycholoog die nooit is willen trouwen, maar toch elke avond een vrouw in zijn bed wilde. Hoe hij dit heeft klaargespeeld kan je alleen lezen in ''Bekentenissen van een rokkenjager.''NIEMAND weet hoe hij met seks moet of mag omgaan. Iedereen moddert maar wat aan als het op seks aankomt. Elk op zijn eigen beperkte kortzichtige manier.Filip Laurent, psycholoog en hoofdpersoon van “De Rokkenjager,” had zich voorgenomen proefondervindelijk uit te zoeken hoe je op de meest bevredigende manier aan veilige seks kan geraken zonder elke dag “beefsteak” te moeten eten. Hij weidde er zijn hele leven aan en heeft daar niet één dag spijt van gehad. Wie wil weten wat Filip Laurent tijdens zijn vijftig jaar lange “carrière” als rokkenjager(sic) allemaal aan de weet is gekomen en wist te achterhalen, MOET dit boek zeker lezen. Je zult er geen seconde spijt van hebben en je vrienden zullen je eeuwig dankbaar zijn als je hun dit boek cadeau doet.

Wil je het boek lezen?Bekentenissen van een rokkenjager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Schoonjans. Lezen Bekentenissen van een rokkenjager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN