Domie vertelt...

Domie vertelt... - Dominieke Bos | Fthsonline.com

... ik nog even uit moet leggen! Aller eerst… ... Domie vertelt - Jantje Onschuld,... - Blinden en ... ... . Ik loop met blindenstok, ben niet volledig blind maar zie zeer minimaal. Dan komt u aan rijden met de auto. Domie vertelt: Een druk bestaan. HEEMSTEDE - Komt bij u wel eens de vraag op: "hoe zou ze dat nou doen", als u mij tegenkomt? Eén van de vragen die zeker een originaliteitsprijs verdient luidde onlangs als volgt….: "Maar hoe leeft u nou tijdens de uren dat uw man werkt?" Domie vertelt. Ik ben vanaf mijn geboorte belast met een ... Domie vertelt van Dominieke Bos | Boek en recensies ... ... . Ik ben vanaf mijn geboorte belast met een visuele beperking. Vijf jaar geleden besloot ik een blog te beginnen. Het eerste stukje ging over mijn visuele beperking en bleek een schot in de roos. Ik schrijf vol humor over de manier waarop ik in het leven sta. De maatschappij weet niet altijd even goed hoe om te gaan met mijn visuele beperking, wat bijzondere momenten oplevert. Domie vertelt... daar kunnen zienden wat van leren! Dominieke Bos . Ik ben vanaf mijn geboorte belast met een visuele beperking. Vijf jaar geleden besloot ik een blog te beginnen. Het eerste stukje ging over mijn visuele beperking en bleek een schot in de roos. Ik schrijf vol ... Domie vertelt... (eBook) Domie vertelt... is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Domie vertelt... PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Domie vertelt... Ik ben vanaf mijn geboorte belast met een visuele beperking. Vijf jaar geleden besloot ik een blog te beginnen. Domie Vertelt - Puzzel universiteit http://www.domievertelt.nl/puzzel-universiteit/ Domie vertelt - Jantje Onschuld, http://www.domievertelt.nl/jantje-onschuld/ Ik ben vanaf mijn geboorte belast met een visuele beperking. Vijf jaar geleden besloot ik een blog te beginnen. Het eerste stukje ging over mijn visuele beperking en bleek een schot in de roos. Ik schrijf vol humor over de manier waarop ik in het leven sta. De maatschappij weet niet altijd even goed hoe om te gaan met mijn visuele beperking, wat bijzondere momenten oplevert. Het is mens eigen ... Domie vertelt - De vervelende tante Truus http://www.domievertelt.nl/de-vervelende-tante-truus/ Wat is de houdbaarheidsdatum van dit product? Wat is de hoeveelheid van dit product? Normaal is boodschappen doen met een visuele beperking al een hele toer, nu ten tijde van de coronacrisis waarbij we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden wordt het er niet makkelijker op. De Oogvereniging deelt graag een aantal praktische tips waardoor u op een veilige manier boodschappen kunt doen. 'Domie vertelt', boek over ervaringen als visueel gehandicapte. Door Redactie De Heemsteder | 21 juli 2017 | Geplaatst in Heemstede e.o. Dominieke Bos uit Heemstede schrijft ervaringsverhalen. Zij spiegelt in haar korte verhalen op humoristische wijze de vizie van de maatschappij op het gebied van de (omgang met) ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dominieke Bos
DIMENSIE
7,22 MB
BESTANDSNAAM
Domie vertelt....pdf

OMSCHRIJVING

Ik ben vanaf mijn geboorte belast met een visuele beperking. Vijf jaar geleden besloot ik een blog te beginnen. Het eerste stukje ging over mijn visuele beperking en bleek een schot in de roos. Ik schrijf vol humor over de manier waarop ik in het leven sta. De maatschappij weet niet altijd even goed hoe om te gaan met mijn visuele beperking, wat bijzondere momenten oplevert. Het is mens eigen om te moeten lachen om andermans gedrag. Dit is wat er ook met mijn verhalen gebeurt. Het lezen van de korte verhaaltjes eindigt altijd met een glimlach op je gezicht. In het kader van het 5 jarig bestaan van de blog domievertelt.nl besloot ik de eerste c.a. 100 blogs te bundelen tot het boekje wat voor u ligt. Veel leesplezier!

Wil je het boek lezen?Domie vertelt... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dominieke Bos. Lezen Domie vertelt... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN