Matrea

Matrea - J.M. Bugter | Fthsonline.com

...ion, Maitreya is a bodhisattva who will appear on Earth in the future, achieve complete enlightenment, and teach the pure dharma ... Mission Of Maitreya, "Eternal Divine Path" ... . Maitreya's openlijke missie is begonnen. Hij werd niet voorgesteld als Maitreya, de Wereldleraar en het Hoofd van onze Geestelijke Hiërarchie, maar eenvoudig als mens, een van ons. Op deze manier "zorgt Hij ervoor dat mensen Hem volgen en steunen vanwege de waarheid en verstandigheid van Zijn ideeën en niet vanwege Zijn status." In Theosophy, Maitreya or Lord Maitreya is an advanced spiritual entity and high-ranking member of a hidden Spiritual Hierarc ... De duistere macht van de maitreya. - Eindtijd in Beeld ... ." In Theosophy, Maitreya or Lord Maitreya is an advanced spiritual entity and high-ranking member of a hidden Spiritual Hierarchy, the Masters of the Ancient Wisdom.According to Theosophical doctrine, one of the Hierarchy's functions is to oversee the evolution of humankind; in accord with this function Maitreya is said to hold the Office of the World Teacher. Het Maitreya Instituut Loenen organiseert allerlei boeddhistische activiteiten zoals cursussen, workshops en retraites.Het instituut is gevestigd in het gebouw Bosoord; een open conferentiecentrum op boeddhistische grondslag, waar groepen ook kunnen overnachten.. Veel boeddhistische cursussen worden gegeven door onze volledig gekwalificeerde Tibetaanse leraar geshe Sonam Gyaltsen. Maitreya. Maitreya - Wie is dat? "Maitreya" is de naam van een geestelijk leider die beweert het antwoord te zijn op de zoektocht van de wereld naar vrede. De Maitreya heeft de mantel aangetrokken van de "Meester der Meesters", en wel door alle godsdiensten te omarmen die op dezelfde terugkerende Redder wijzen. In India gelooft men al 2500 jaar in een Boeddhistische Maitreya. Maitreya's voorspellingen. In de 'Inleiding' van het boek Maitreya's Leringen — De Wetten van het Leven schrijft Benjamin Creme: "Vanaf september 1977 tot mei 1982 gaf Maitreya 140 mededelingen via mij (die later door Share International zijn gepubliceerd als Boodschappen van Maitreya de Christus).Op deze manier onthulde Hij fragmenten van Zijn leringen, gaf Hij blijk van Zijn ... Atrea biedt tijdregistratie en activiteitenregistratie software voor (middel)grote organisaties die inzicht willen krijgen in de kosten van personeel. Maitreya is de meester van alle meesters. Hij belichaamt wat we...

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. Bugter
DIMENSIE
12,56 MB
BESTANDSNAAM
Matrea.pdf

OMSCHRIJVING

‘Wat is dat?’ fluisterde Nirini angstig. Als antwoord klonk er een enorme brul. Tussen de bomen door zagen ze iets gestreepts lopen. 'Wat het ook is, we staan bij zijn prooi,’ Zei Nayana, en week achteruit. De anderen volgden haar voorbeeld. Heel voorzichtig stapten ze achter elkaar terug, tussen de bomen door. Nirini keek om en slaakte een verschrikte gil. Daar zat nog zo’n beest.In het land Matrea wonen alleen maar vrouwen. Het is een vredelievende maatschappij. Paradoxaal genoeg, heeft juist de binnenlandse politiek van Matrea haat gezaaid in het buitenland. Er staat een groot leger klaar om aan te vallen. Aan prinses Nayana van Matrea de zware taak om een oorlog te voorkomen. Met een groepje vrienden onderneemt zij een lange,levensgevaarlijke reis naar het hol van de leeuw. Tegenslag, mysterieuze ontmoetingen en verbazingwekkende oorden zijn hun deel. Of hun missie ooit zal slagen is nog maar zeer de vraag.

Wil je het boek lezen?Matrea in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. Bugter. Lezen Matrea Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN