Spel van troost

Spel van troost - Robert Vacher | Fthsonline.com

...n troost is een reisboek, de titel is ontleend aan een ritueel in een dorp aan het Posomeer in Sulawesi Tengah ... Spel van troost door Robert Vacher - boekhandeldouwes.nl ... . Vrienden en familie zijn in een kring bijeen rond een opgebaarde dode en zijn onderling verbonden met een dunne draad. Ze schuiven langs Details Spel van troost is een reisboek, de titel is ontleend aan een ritueel in een dorp aan het Posomeer in Sulawesi Tengah. Vrienden en familie zijn in een kring bijeen rond een opgebaarde dode en zijn onderling verbonden met een dunne draad. Spel van troost is een reisboek, de titel is ontleend aan een ritueel in een dorp aan het Posomeer in Sulawe ... Spel van troost, Robert Vacher - Paperback - 9789082501148 ... ... . Spel van troost is een reisboek, de titel is ontleend aan een ritueel in een dorp aan het Posomeer in Sulawesi Tengah. Vrienden en familie zijn in een kring bijeen rond een opgebaarde dode en zijn onderling verbonden met een dunne draad. Ze schuiven langs de draad een ring naar elkaar door en iemand buiten de kring raadt wie de ring in zijn hand heeft, terwijl de hele nacht door het lied ... Spel van troost is een reisboek, de titel is ontleend aan een ritueel in een dorp aan het Posomeer in Sulawesi Tengah. Vrienden en familie zijn in een kring bijeen rond een opgebaarde dode en zijn onderling verbonden met een dunne draad. Ze schuiven langs de draad een ring naar elkaar door en iemand buiten de kring raadt wie de ring in zijn hand he Troost-TV met Love Letters en Spel Zonder Grenzen primetime te zien op NPO 3. De NPO gaat definitief door met Troost-TV, ook als De Wereld Draait Door over een week stopt met uitzenden. Dat heeft ... Onderweg vertelt Joey dat hij al op twaalfjarige leeftijd van huis is weggelopen, maar al snel weer opgepakt werd en thuis afgeleverd. Toch verdween hij weer, maar wederom werd hij opgepakt en ditmaal belandde hij in een tehuis. Toen hij eenmaal zestien was mocht hij vertrekken, kwam in Spanje en trok te voet de Pyreneeën door. Spel van troost. Spel van troost is een reisboek, de titel is ontleend aan een ritueel in een dorp aan het Posomeer in Sulawesi Tengah. Vrienden en familie zijn in een kring bijeen rond een opgebaarde ...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Vacher
DIMENSIE
12,13 MB
BESTANDSNAAM
Spel van troost.pdf

OMSCHRIJVING

Spel van troost is een reisboek, de titel is ontleend aan een ritueel in een dorp aan het Posomeer in Sulawesi Tengah. Vrienden en familie zijn in een kring bijeen rond een opgebaarde dode en zijn onderling verbonden met een dunne draad. Ze schuiven langs de draad een ring naar elkaar door en iemand buiten de kring raadt wie de ring in zijn hand heeft, terwijl de hele nacht door het lied Djondjo Awa gezongen wordt; de ziel van de dode gaat op reis en wordt door het gezang begeleid tot aan de rivier die de scheiding vormt tussen het aardse bestaan en het leven in het land van de voorouders. De inspiratie om te reizen vindt de vertellende hoofdpersoon in de mysterieuze Kai Deville met wie hij enige tijd optrekt, waarna ieder zijns weegs gaat. Kai is een zwerver pur sang die al vanaf zijn jeugd zonder vaste verblijfplaats over de aardbol zwerft, hier en daar in de gevangenis belandt, korte vriendschappen sluit en verder trekt. De verteller gaat op zoek naar Kais wortels, waardoor een vertelling ontstaat die als een Aziatische variant gezien kan worden van Kerouacs On The Road.

Wil je het boek lezen?Spel van troost in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Vacher. Lezen Spel van troost Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN