De luchthaven

De luchthaven - Sergej Lojko | Fthsonline.com

...ke factor voor de lokaal-regionale economische groei en dus voor welvaart en werkgelegenheid in de regio's ... De luchthaven van de toekomst - FD.nl ... . Diensten op de luchthaven. Niet alle services zijn momenteel beschikbaar Gratis bagagekarretjes staan voor je klaar bij aankomst op de luchthaven De lounges zijn momenteel niet open, van zodra het luchtverkeer herneemt herbekijken we de situatie De vlucht wordt uitgevoerd met een Airbus A321 (230 stoelen). Hiermee verbindt de Hongaarse luchtvaartmaatschappij de belangrijkste Europese designsteden Milaan en Ei ... Uitzending gemist | De LuchtHaven, De luchthaven op ... ... . Hiermee verbindt de Hongaarse luchtvaartmaatschappij de belangrijkste Europese designsteden Milaan en Eindhoven met elkaar via de grootste luchthaven van Milaan en de luchthaven voor de Brainportregio. Ook Facilitaire Dienstverlening op de luchthaven komt bij ons aan bod. Lees verder. Alle opleidingen in de luchtvaart onder één dak Een luchthavengerichte opleiding volg je bij het MBO College Airport in Hoofddorp. Hier zit je in het hart van de internationale luchtvaartwereld. Dit ... Alles over je vlucht, bagage, verwachte drukte, winkels en parkeren op Amsterdam Airport Schiphol vind je hier. Zo ga je goed voorbereid op reis. Fijne vlucht! Op de luchthaven zijn diverse winkels, bars, restaurants en faciliteiten. Zowel voor als na de veiligheidscontrole. De luchthaven staat ook nog steeds bekend onder zijn eerdere naam Rancho Boyeros Airport. Het is de belangrijkste luchthaven van Cuba en is vernoemd naar de Cubaanse dichter en patriot José Martí. Op 24 februari 1930 werd de luchthaven voor het eerst in gebruik genomen....

INFORMATIE

AUTEUR
Sergej Lojko
DIMENSIE
4,20 MB
BESTANDSNAAM
De luchthaven.pdf

OMSCHRIJVING

De handeling van de roman begint op de Luchthaven en volgt de laatste dagen van het meer dan 240 dagen durende beleg daarvan op de voet. Hoewel de roman is gebaseerd op de werkelijkheid zijn alle personages ontsproten aan de artistieke fantasie van de auteur, evenals de naam van de Luchthaven. Het kleine Oekraïense garnizoen op de Luchthaven probeert dag en nacht de aanvallen af te slaan van een tegenstander die naar mankracht en materieel vele malen sterker is. Op deze volledig verwoeste Luchthaven komt hun sluwe en wrede vijand in aanraking met iets wat hij niet had verwacht en wat hij niet kunnen geloven. Met cyborgs. Zo noemde de vijand de verdedigers van de Luchthaven, om hun bovenmenselijke levenskracht en door hun koppigheid van gedoemden. Op hun beurt noemden de cyborgs hun vijanden 'orks'. Op de Luchthaven, bij deze cyborgs, bevindt zich een Amerikaanse fotograaf die deze onnodige oorlog om tal redenen beleeft als een persoonlijk drama. In de pauzes tussen de gevechten op de Luchthaven krijgt de lezer door zijn ogen, als in een caleidoscoop, de hele geschiedenis te zien van wat objectieve historici niet anders zullen aanduiden dan als de Russisch-Oekraïense oorlog.Sergej Lojko - verslaggever en fotograaf van de Los Angeles Times, gespecialiseerd in oorlogen en andere gewapende conflicten. Hij versloeg oorlogshandelingen in Nagorno-Karabach, Roemenië, Tadzjikistan, Tsjetsjenië, Georgië, Afghanistan, Irak. Lojko heeft de Oekraïense revolutie en de daaropvolgende oorlog bijna vanaf de eerste dag beschreven - van 30 november 2013 tot februari 2015. In 2015 ontving Lojko voor zijn werk in de oorlog in Oekraïne een van de hoogste onderscheidingen in de Amerikaanse journalistiek - de Overseas Press Club Bob Considine award 'Voor de moed, waarachtigheid, oorspronkelijkheid, diepgang en zeggingskracht van wat hij beschrijft'. In datzelfde jaar ontving Lojko de prestigieuze Los Angeles Times editorial award 'Voor de beste reportages van het jaar 2014'. Sergej Lojko was de enige buitenlandse verslaggever die in oktober 2014 op de Luchthaven van van Donetsk was en daar vier volle dagen doorbracht, zij aan zij met de cyborgs.

Wil je het boek lezen?De luchthaven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sergej Lojko. Lezen De luchthaven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN