De wiebelbillenboogie

De wiebelbillenboogie - Guido van Genechten | Fthsonline.com

...k en ze kunnen er geen genoeg van krijgen ... jufstephanie: Peuterstage: WIEBELBILLENBOOGIE ... . Slordig taal gebruik, valt wel mee!! Gewoon een gezellig boek, wat zowel voor ouders als voor kinderen leuk is om uit te lezen. De activiteitenhoek Richt een verkleedhoek in. Natuurlijk mogen de indianenkleren niet ontbreken. Ook kunnen de peuters zich verkleden met mooie danskleren. Dan is het tijd voor een dansje én de wiebelbillenboogie. Het boek Koop het boek De wiebelbillenboogie of leen het uit de bibliotheek. Wiebelbillenboogie SILTJEE. Loading... ... Het wiebelbillenlied bij het prentenboek De wiebelbillenboogie ... . Wiebelbillenboogie SILTJEE. Loading... Unsubscribe from SILTJEE? Cancel Unsubscribe. Working ... De Krekel Die Niet Tjirpen Kon - Duration: 7:21. Illuminated Films 341,996 views. Het Wiebelbillenlied . Speciaal voor de Nationale voorleesdagen 2010 schreef Liesbeth Hermsen een liedje en een dansinstructie bij het prentenboek van het jaar 2010: De Wiebelbillenboogie.. Printvriendelijke versie (PDF) ...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido van Genechten
DIMENSIE
10,16 MB
BESTANDSNAAM
De wiebelbillenboogie.pdf

OMSCHRIJVING

Als mama even weg moet, zorgt papa voor de kinderen zoals alleen hij dat kan. Binnen de kortste keren wordt het een vrolijke bende. Alles kan en alles mag. Wat zou mama daarvan vinden?Dit grappige prentenboek laat zien dat papa's net zo goed op hun kinderen kunnen passen als mama's. (Maar wel op hun manier, natuurlijk …) Voor kinderen vanaf 4 jaar én hun papa's.I.v.m. Prentenboek van het jaar 2010 nu ook met vingerpopje!

Wil je het boek lezen?De wiebelbillenboogie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido van Genechten. Lezen De wiebelbillenboogie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN