De zwarte messias

De zwarte messias - Chika Unigwe | Fthsonline.com

...m van slavenschepen en de achterkamers van de achttiende eeuw ... De zwarte Messias, Chika Unigwe - Ebook - 9789460422324 ... ... . Chika Unigwe (Nigeria, 1974) won als debutante de Commonwealth Short Story Award. Haar carrière nam een hoge vlucht met de romans Fata Morgana en Nachtdanser. Maar De zwarte messias is ook een meeslepende avonturenroman die de lezer binnenlaat in het ruim van slavenschepen en de achterkamers van de achttiende eeuw. Chika Unigwe (Nigeria, 1974) won als debutante de Commonwealth Short Story Award. Haar carriere nam een hoge vlucht met de romans Fata Morgan ... De zwarte messias - De Bezige Bij ... . Haar carriere nam een hoge vlucht met de romans Fata Morgana en Nachtdanser. De zwarte Messias Nieuw Verborgen Geschiedenis 34 Hardcover € 17,95 Inhoud. De 4 Magistraten zijn terug om het verloop van de wereld te veranderen. En voor boek 33+34 gaan we terug naar het jaar nul: de verborgen geschiedenis van Christus! Na zijn inwijding in de Himalaya gaat Jezus ... Een half jaar geleden werd de Belgisch-Nigeriaanse schrijfster Chika Unigwe genomineerd voor de Afrikaanse Wole Soyinka Prize for Literature en ontving ze de Nigeria Prize for Literature. Nu ligt haar nieuwste roman 'De zwarte messias' in de boekenwinkel. Een sociologische dissectie van het gestructureerde uitbuitingssysteem van vroeger is Unigwes roman echter niet geworden. BOEK 34 : DE ZWARTE MESSIAS. Na zijn inwijding in het Himalayagebergte keert Jezus van Nazareth terug naar Palestina om zijn lotsbestemming te vervullen. Meester Erlin denkt dat hij zijn messias heeft gevonden, wanneer hij merkt dat de nederige timmerman geleidelijk aan zijn invloed ontsnapt om zijn eigen pad te volgen ... Vassa reist de bewoonde wereld rond, van Amerika tot Europa, en wroet zich een weg naar de vrijheid. Hij leert zichzelf lezen en schrijven, trouwt met een beeldschoon en blank Brits meisje, en wordt een belangrijke stem in het verzet tegen de slavernij. De zwarte messias is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De zwarte Messias | ISBN 9789460422324 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De zwarte Messias direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Vassa reist de bewoonde wereld rond, van Amerika tot Europ De zwarte Messias, Chika Unigwe - Ebook - 9789460422324 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De zwarte messias belooft een wervelend verhaal te zijn over een man die als kind is ontvoerd en verkocht als slaaf. Hij heeft zich zijn verdere leven in weten te zetten tegen de slavernij en weet op te klimmen in het Engelse gegoede milieu. De zwarte messias. Londen 1796.Doodop en overmand door emoties vert...

INFORMATIE

AUTEUR
Chika Unigwe
DIMENSIE
6,82 MB
BESTANDSNAAM
De zwarte messias.pdf

OMSCHRIJVING

Londen 1796. Doodop en overmand door zijn emoties vertelt de oude Gustavus Vassa het verhaal van zijn turbulente leven. Als kind wordt hij samen met zijn zus in Nigeria gekidnapt en verkocht als slaaf. Vassa reist de bewoonde wereld rond, van Amerika tot Europa, en wroet zich een weg naar de vrijheid. Hij leert zichzelf lezen en schrijven, trouwt met een beeldschoon en blank Brits meisje, en wordt een belangrijke stem in hetverzet tegen de slavernij. De zwarte messias is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Chika Unigwe heeft het wilde leven van Gustavus Vassa herschreven tot een magistraal epos over een vrijheidsheld van vlees en bloed, een tijdloos liefdesverhaal over een blanke vrouw en een Afrikaanse man. Maar De zwarte messias is ook een meeslepende avonturenroman die de lezer binnenlaat in het ruim van slavenschepen en de achterkamers van de achttiende eeuw.

Wil je het boek lezen?De zwarte messias in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chika Unigwe. Lezen De zwarte messias Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN