Nefrilda en de drakenhoeder

Nefrilda en de drakenhoeder - Douglas Bennis | Fthsonline.com

...t wat uitleg gegeven in het begin van het verhaal waardoor je helemaal mee bent ... Fantasy Boeken met Draken | 17 boeken | FantasyBoeken.com ... . NEFRILDA EN DE DRAKENHOEDER 2016, Leeuwarden: Elikser, 336pag., 21cm, ISBN 978-90-8954-906-8, 1e druk november 2016 vormgeving: Evelien Veenstra 6 aanbiedingen in april -Bekijk alles met draak beeld! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Nefrilda en de drakenhoeder . Nefrilda en de verdwe ... Nefrilda en de drakenhoeder | Boeken ... . Het begint op Marktplaats Nefrilda en de drakenhoeder . Nefrilda en de verdwenen relikwieën . Uitgevers Elikser B.V. Uitgeverij. Top 33. Totaal gesloopt Grandes Lignes 5e ed havo/vwo 2 livre d'exercices Boer Boris heeft het heet Binas | 6e havo/vwo | informatieboek Nog lange niet De meeste mensen deugen. 1 resultaten. Nefrilda en de drakenhoeder. Door: Douglas Bennis Productinformatie Nefrilda en de drakenhoeder. Ze was graag alleen en hoopte dan ook dat ze geen andere wandelaars tegen het lijf liep. Want alleen wanneer ze in haar eentje was, gaf het bos pas zijn geheimen prijs. Soms kon ze urenlang stilzitten met haar rug tegen een grote beuk, die beschermend zijn takken over haar uitstrekte. 'Nefrilda en de Drakenhoeder is fantasy!' Al vele jaren liep Douglas Bennis uit Hulsel rond met het idee om een jeugdroman te schrijven. Ideeën genoeg, maar nooit de tijd genomen. Hallo! Op zoek naar een Nijntje in de sneeuw-boek geschreven door auteur Dick Bruna? Registreer u op onze website bank72.nl en download gratis boeken!...

INFORMATIE

AUTEUR
Douglas Bennis
DIMENSIE
3,60 MB
BESTANDSNAAM
Nefrilda en de drakenhoeder.pdf

OMSCHRIJVING

Ze was graag alleen en hoopte dan ook dat ze geen andere wandelaars tegen het lijf liep. Want alleen wanneer ze in haar eentje was, gaf het bos pas zijn geheimen prijs. Soms kon ze urenlang stilzitten met haar rug tegen een grote beuk, die beschermend zijn takken over haar uitstrekte. Wanneer ze dan haar ogen dichtdeed, kon ze de aanwezigheid van de bomen en de dieren om haar heen voelen. Op dat soort momenten kwamen er weleens dieren naar haar toe. Elise maakte dan contact met de dieren en praatte tegen ze. Niet op de manier zoals mensen dat doen, met woorden, maar in gedachten en in de vorm van plaatjes of beelden. Zo kreeg Elise vaak gedachten en emoties door van de dieren die bij haar thuis in het bos leven. Diep verscholen in de Schotse Hooglanden op een bed van paarse heide ligt draak Nefrilda zich te vervelen. Ze leeft al eeuwen ongestoord in deze regionen. Maar als een ondernemende Schot een camping begint, vlakbij haar schuilplaats, verandert haar leven drastisch. Gelukkig kan ze contact leggen met Elise, die haar taal kan verstaan. Samen beleven ze spannende avonturen, waarbij ze het er maar net levend afbrengen. Er blijken meerdere drakenjagers te zijn, die het op haar leven hebben voorzien. Elise heeft al haar vernuft en doorzettingsvermogen nodig om Nefrilda uit hun grijpgrage handen te houden.

Wil je het boek lezen?Nefrilda en de drakenhoeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Douglas Bennis. Lezen Nefrilda en de drakenhoeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN