Porgy in de polder

Porgy in de polder - Tjeu Strous | Fthsonline.com

...de watten gelegd en zij lopen met hem weg ... Porgy in de polder, Tjeu Strous - Paperback ... ... . Een beeld vanveertig jaar Porgy in de polder, met de songteksten uit "Porgy andBess' in een bijzondere rol.Tjeu Strous (1950) begon zijn loopbaan in Breda als journalist bijDagblad de Stem, verhuisde als FNV-bestuurder naar Zeeland enwerd in het jaar 2000 wethouder cultuur in Middelburg. hem in de watten gelegd en zij lopen met hem weg. Een beeld van veertig jaar Porgy in de polder, met de songteksten uit 'Porgy and Bess' in een bijzondere rol. Tjeu Strous (1950) begon zijn loopbaan ... Porgy in de polder van Tjeu Strous | Boek en recensies ... ... . Tjeu Strous (1950) begon zijn loopbaan in Breda als journalist bij Dagblad de Stem, verhuisde als FNV-bestuurder naar Zeeland en werd in het jaar 2000 wethouder cultuur in Middelburg ... Porgy in de polder Tjeu Strous • Boek • paperback. Samenvatting . Op de dag van de bevrijding, in 1945 marcheerde een zwarte man aan het hoofd van de bevrijders het Marktplein van Terneuzen op. Wat niemand toen kon bevroeden, was dat deze man, Frank Koulen, Terneuzen veel zou brengen. Porgy in de polder. Op de dag van de bevrijding, in 1945 marcheerde een zwarte man aan het hoofd van de bevrijders het Marktplein van Terneuzen op. Wat niemand toen kon bevroeden, was dat deze man, Frank Koulen, Terneuzen veel zou brengen. Hij werd de stichter en uitbater van het jazzpodium Porgy en Bess en kende grootheden als Boy Edgar, Jimmy Witherspoon, Art Blakey en Chet Baker. Bestel Porgy in de polder Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Artiesten worden door hem in de watten gelegd en zij lopen met hem weg. Een beeld van veertig jaar Porgy in de polder, met de songteksten uit 'Porgy and Bess' in een bijzondere rol. Tjeu Strous (1950) begon zijn loopbaan in Breda als journalist bij Dagblad de Stem, verhuisde als FNV-bestuurder naar Zeeland en werd in het jaar 2000 wethouder cultuur in Middelburg. hem in de watten gelegd en zij lopen met hem weg. Een beeld van veertig jaar Porgy in de polder, met de songteksten uit 'Porgy and Bess' in een bijzondere rol. Tjeu Strous (1950) begon zijn loopbaan in Breda als journalist bij Dagblad de Stem, verhuisde als FNV-bestuurder naar Zeeland en werd in het jaar 2000 wethouder cultuur in Middelburg ... Op de dag van de bevrijding, in 1945 marcheerde een zwarte man aan het hoofd van de bevrijders het Ma...

INFORMATIE

AUTEUR
Tjeu Strous
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
Porgy in de polder.pdf

OMSCHRIJVING

Op de dag van de bevrijding, in 1945 marcheerde een zwarte manaan het hoofd van de bevrijders het Marktplein van Terneuzen op.Wat niemand toen kon bevroeden, was dat deze man, Frank Koulen,Terneuzen veel zou brengen. Hij werd de stichter en uitbater vanhet jazzpodium Porgy en Bess en kende grootheden als Boy Edgar,Jimmy Witherspoon, Art Blakey en Chet Baker. Frank Koulenbracht een mix van jazz en plezier, een Nederlandse variant van deMardi Gras, vanuit New Orleans met een omweg via Gent, naarNederland.Oud-journalist Tjeu Strous vertelt het boeiende levensverhaal vande eenvoudige jongen die met zijn liefde voor de jazz een lunchroomtransformeert in hèt jazzpodium van Zuid-West-Nederland. Hijhaalt grote namen naar Terneuzen en regelt radio-uitzendingen enplaatopnames. Een unieke en energieke man. Artiesten worden doorhem in de watten gelegd en zij lopen met hem weg. Een beeld vanveertig jaar Porgy in de polder, met de songteksten uit "Porgy andBess' in een bijzondere rol.Tjeu Strous (1950) begon zijn loopbaan in Breda als journalist bijDagblad de Stem, verhuisde als FNV-bestuurder naar Zeeland enwerd in het jaar 2000 wethouder cultuur in Middelburg. Daarnawerkte hij ruim twaalf jaar bij de Rotterdamse Kunststichting. Nazijn pensionering schreef hij Hannema's Universum over het doen enlaten van Dirk Hannema als directeur in oorlogstijd van MuseumBoijmans van Beuningen.

Wil je het boek lezen?Porgy in de polder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tjeu Strous. Lezen Porgy in de polder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN