Taxshift - Nederlandse versie

Taxshift - Nederlandse versie - Ivan van de Cloot | Fthsonline.com

...an Ivan van de Cloot uitgegeven bij Lannoo Campus ... Taxshift - Het Nieuwsblad ... . ISBN... TaxShift - Nederlandse versie. Waarom ons land een belastinghervorming nodig heeft. Ivan Van De Cloot. Karel Volckaert. Dringend tijd voor een tax shift; Waarom vinden we sommige belastingen eerlijk en andere oneerlijk? Wat is de zin en onzin van een vermogensbelasting? TaxShift - Nederlandse versie. Waarom ons land een belastinghervorming nodig heeft. Ivan Van De Cloot. Karel Volckaert. Dringend ti ... TaxShift - Nederlandse versie | Uitgeverij Lannoo ... . Ivan Van De Cloot. Karel Volckaert. Dringend tijd voor een tax shift; Waarom vinden we sommige belastingen eerlijk en andere oneerlijk? Wat is de zin en onzin van een vermogensbelasting? Een taxshift (letterlijk: belastingsverschuiving) is een verandering in de wijze waarop een overheid belasting heft. Bij het doorvoeren van een taxshift worden een of meerdere belastingen geëlimineerd of verlaagd, en andere verhoogd, te...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivan van de Cloot
DIMENSIE
5,87 MB
BESTANDSNAAM
Taxshift - Nederlandse versie.pdf

OMSCHRIJVING

Taxshift - Nederlandse versie 3e druk is een boek van Ivan van de Cloot uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401429375 Dringend tijd voor een tax shift Waarom vinden we sommige belastingen eerlijk en andere oneerlijk? Wat is de zin en onzin van een vermogensbelasting? Hoe kunnen we het fiscale systeem herwerken? Het debat over belastinghervormingen wordt al te vaak gedomineerd door buikgevoel en vooroordelen. Tijdelijke effecten of oppervlaktefenomenen vallen meer op, waardoor mensen zich erop blindstaren en de onderliggende elementen uit het oog verliezen. Dit boek stopt niet bij de fiscaliteit. Het biedt immers een nooit eerder verschenen analyse van de rol van fiscaliteit in het volledige economische ecosysteem. Via objectieve vaststellingen en gefundeerde analyse brengen econoom Ivan Van de Cloot en financieel expert Karel Volckaert de kern van de zaak in beeld. Aan de hand van twintig beleidsprincipes stelt Taxshift een reeks broodnodige aanbevelingen voor. Enkel op die manier is een evenwichtig oordeel mogelijk van de belastinghervorming die ons land zo hard nodig heeft.

Wil je het boek lezen?Taxshift - Nederlandse versie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivan van de Cloot. Lezen Taxshift - Nederlandse versie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN