Verzoenen

Verzoenen - Emma Crebolder | Fthsonline.com

...een rechterlijke instantie is in de zin van artikel 234 van het Verdrag, zorgen ... Wat rijmt er op VERZOENEN? 131 rijmwoorden ... ... ... Online vertaalwoordenboek. EN:verzoenen. Het was een poging om de twee kampen met elkaar te verzoenen. - It was an achievement to reconcile the two parties. verzoenende woorden - conciliatory/soothing words Vertalingen van 'verzoenen' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Dag 6: Verzoening - Láát je met God verzoenen! tekst: 2 Korinthe 5:11-21 Lees de tekst / Luister de tekst 11 Nu wij dus deze vrees voor de Heere kennen, bewegen wij de mensen tot het geloof; en voor God zijn wij openbaar geworden, maar ik hoop ook voor uw gewetens openbaar te zijn. Vertalingen in context van "verzoenen" in Nederlands-Frans van Reverso Context ... verzoenen - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands ... ... . Vertalingen in context van "verzoenen" in Nederlands-Frans van Reverso Context: met elkaar te verzoenen Online vertaalwoordenboek. FR:verzoenen. [vər'zunə(n)] [vvt: heeft verzoend] 1 vrede laten sluiten - réconcilier `Het was een poging om de twee kampen met elkaar te verzoenen.` verzoenen - Werkwoord 1. vrede laten sluiten ♢ Hij slaagde er in de twee kampen te verzoenen. Woordherkomst Afgeleid van zoenen met het voorvoegsel ver- Synoniemen conciliëren, reconciliëren, goedmaken, bijleggen, vrede sluiten Verwante begrippen verzoendag, verzoenend, verzoener, verzoening, verzoeningsbijeenkomst, verzoeningscommissie, verzoeningsconferentie, verzoeningsgebaar ... 'verzoenen' vervoegen - Nederlandse werkwoorden vervoegd in alle tijden met de bab.la werkwoordenvervoeger. Dat multifunctionaliteit, dichtheid en ruimtelijke kwaliteit niet gemakkelijk te verzoenen zijn, blijkt uit talloze conflicten in het stedelijke weefsel, zoals de leegstand boven winkels, de onveilige weg naar de school, het parkeerinfarct van straten en pleinen, de moeilijke bereikbaarheid van werkplaatsen in de binnenstad, de onbetaalbaarheid van de ruimere stadswoning...

INFORMATIE

AUTEUR
Emma Crebolder
DIMENSIE
10,25 MB
BESTANDSNAAM
Verzoenen.pdf

OMSCHRIJVING

Verzoenen is het laatste deel van een veelgeprezen drieluik, waarin Emma Crebolder zich richt op een woord dat, in velerlei gedaanten, de kern vormt van de bundel. Na Vergeten en Vallen is het nu het voorvoegsel 'ver' dat de gedichten met elkaar verbindt. Crebolder onderzoekt en laat niet los totdat de taal uitvloeit in onvermoede ontdekkingen. Verzoenen is een ontroerende en bruisende bundel.Aan de kapstok hing mijn vaders jasals een geurig onderduikadres.Buiten stond een smalle kippenrenmet maïskolven tegen het gaasopgetast. Aan het zicht onttrokkendaalden daar vluchtelingen af.Na de oorlog groef mijn broerverder aan ondergrondse gangen.Ik verbleef bovenaards om bij vadersthuiskomst de wolken uit te hangen.

Wil je het boek lezen?Verzoenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emma Crebolder. Lezen Verzoenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN