De kosmopoliet

De kosmopoliet - J. Bruggen | Fthsonline.com

...reis door de tijd en een reis in de wereld ... DE TOERIST, DE RIDDER EN DE KOSMOPOLIET | De Volkskrant ... . Het is een krachtproef van Walter Lotens om je met veel nieuwsgierigheid bladzijde na bladzijde te laten verder lezen. Wat mij betreft zijn daar goede redenen voor natuurlijk, onze wegen liepen voor een stuk gelijk. Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal De kosmopoliet De open en kritische wereldburger die postmoderne waarden als ontplooien en beleven integreert met moderne waarden als maatschappelijk succes, materialisme en genieten. Het milieu van de kosmopolieten kenmerkt ... De kosmopoliet | De Volkskrant ... . Het milieu van de kosmopolieten kenmerkt zich door ambitie (hard werken en maatschappelijk hogerop komen), behoefte aan zelfontplooiing en sociale betrokkenheid. De kosmopoliet & de huisduif. Claus peilt naar Raveels mening over zijn poëzie. Maar Claus wil Raveel ook horen over Elly. En Raveel antwoordt: 'Uw vriendin? Zelfstandig naamwoord. kosmopoliet m een wereldburger die zich overal (en dus eigenlijk ook nergens) thuis voeltKosmopoliet als hij was, had Heldring altijd gemopperd dat de koningin te weinig normale mensen ontmoette. Kosmopolieten houden er een dubbele culturele moraal op na, betoogt Ruud Koopmans. De culturele identiteit van minderheden willen zij beschermen, terwijl die van de meerderheid ......

INFORMATIE

AUTEUR
J. Bruggen
DIMENSIE
7,79 MB
BESTANDSNAAM
De kosmopoliet.pdf

OMSCHRIJVING

De hoofdpersoon in De Kosmopoliet, Patrick Langweerden, verhuist op jonge leeftijd met zijn ouders van Amsterdam naar Singapore. Zijn vader denkt daar zijn softwarebedrijf tot bloei te kunnen brengen. Tevens drijft de obsessie van zijn ouders voor geschiedenis hen eveneens naar het oude Azië. Zijn aantrekkelijke moeder, geschiedkundige, heeft de idealen van de jaren zestig nog niet opzijgezet. Mede vanwege haar vrije opvattingen, ontspint zich een intrige met drama, verraad en spionage. Patrick besluit naar Lissabon te vluchten. Op de bitsstroom van het tweede millennium, start hij daar zijn eigen bedrijfje 'Fly Eagle' met als eerste een grote order van een geheimzinnige generaal Wertham uit Engeland. Verleden en heden komen ineens samen als hij Cathleen ontmoet, een Amerikaanse vrouw die veel weet van de mythische ‘Quetal’ welke de sleutel vormt tot oude kennis die in de moderne wereld uiterst bruikbaar blijkt te zijn. Opeens gaat het niet alleen meer om het belang van zijn bedrijf, maar staat de hele wereld op het spel.

Wil je het boek lezen?De kosmopoliet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Bruggen. Lezen De kosmopoliet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN