Gedichten en gedachten

Gedichten en gedachten - Jozua Pacquai Jansen | Fthsonline.com

...sthumus, P.C. Hooft, Hester Beers, Guido Gezelle, Charlotte van den Broeck en vele anderen ... Gedachte naar je moeder - Lees dit familie gedicht en vele ... ... . Positieve gedachten helpen je makkelijker door het leven te gaan en uiteindelijk makkelijker te sterven. Het is jammer dat je als kind met een jeugd trauma gevuld ben met negatieve bagage.Aan iedereen: geef kinderen zoveel mogelijk positieve herinneringen. Dat je geen enkele norm hoeft te respecteren en je alles wat je voelt en denkt kwijt kan in je schrijfsels. Die literaire vrijheid heeft als keerzijde dat niet elk gedicht en elke tekst onder een ... ~Gedichtenhuisje~Gedichten en gedichtjes voor elke ... ... . Die literaire vrijheid heeft als keerzijde dat niet elk gedicht en elke tekst onder een duidelijk thema te categoriseren valt, maar vaak een geheel van allerlei uiteenlopende gevoelens en gedachten bevat. Gedichten en gedachten. 95 likes. dit zijn gedichten die ikzelf geschreven heb, in goede en slechte tijden, iedereen is vrij om dit ook te doen op deze pagina En in een tijd van jachten en jagen, kijk je anders tegen de wereld aan, kunnen mensen elkaar nog wel verdragen, of moet ieder voor z'n eigen gaan. Het vieren van kerst, zo zijn mijn gedachten, moet altijd blijven, in elk gezin, dit zal het harde in het leven verzachten, dan krijgt men er weer vertrouwen in. Laat daarom nu gerust een kaarsje ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jozua Pacquai Jansen
DIMENSIE
10,53 MB
BESTANDSNAAM
Gedichten en gedachten.pdf

OMSCHRIJVING

Leven als water Stromend langs stenenstromend van water naar waterverdampend, zwevend, dwarrelend, vallendstromend naar de zeeniets meer dan watergeen stroom meer tegen maar stromend weg,de windrichting mee een deeltje van het groter geheel zijnsamen, alleen of met zijn tweeeindeloos waterin een grote zee.

Wil je het boek lezen?Gedichten en gedachten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jozua Pacquai Jansen. Lezen Gedichten en gedachten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN