Je baas de baas

Je baas de baas - Jan Dijkgraaf | Fthsonline.com

...rwijl hij/zij met je praat. Creëer meer gelegenheden voor oogcontact door met opzet vaker langs de kamer van je baas te lopen, of door persoonlijke gesprekken te regelen in plaats van telefoontjes of e-mails ... Erger je je aan je baas? - nrc.nl ... . Vertalingen in context van "de baas" in Nederlands-Frans van Reverso Context: ik ben de baas, hier de baas, de grote baas, de baas over, de baas wil Je stress de baas is er voor jou, maar ook voor je leidinggevende. Zodat niet alleen jij, maar ook hij of zij leert omgaan met spanning bij zichzelf en bij medewerkers in het team. Hierdoor verbetert de communicatie op het werk, met een betere samenwerking als resultaat. K ... bol.com | Je gevoel de baas | 9789026522826 | Dennis ... ... . Zodat niet alleen jij, maar ook hij of zij leert omgaan met spanning bij zichzelf en bij medewerkers in het team. Hierdoor verbetert de communicatie op het werk, met een betere samenwerking als resultaat. Klik hier voor meer informatie over de begeleiding van leidinggevenden. Kortom, je kán het melden bij de baas, maar het is niet wettelijk verplicht. ,,Ik adviseer het te melden, maar het hangt wel af van je werkgever. Trek je mond open. Als je er moeite mee hebt een goede relatie met jouw baas te hebben, wees dan niet stil. Door met je baas te praten over de problemen die spelen, kan je er op een kalme, beleefde en professionele manier samen met je baas uitkomen. MSdeBaas is er voor en door mensen met multiple sclerose (MS). We laten je zien hoe je de baas blijft over jouw leven. Met informatie over MS en met slimme tips voor het dagelijks leven. Bouw vanaf nu een sterke relatie met je baas. 7 dingen die je kan doen om de relatie met je baas te verbeteren. 1. Bouw een vertrouwensrelatie met je baas. Je baas zou je volledig moeten kunnen vertrouwen: nl dat jij goed werk levert, dat je aan jouw woord houdt, dat je een professioneel bent en nog veel meer. Naarmate de baas vaker ge-cc'd werd, bleek het onderlinge vertrouwen van werknemers verder te krimpen. De proefpersonen concludeerden al vrij snel dat het wantrouwen in de hele bedrijfscultuur zat. Al met al, schrijft De Cremer in de Harvard Business Review over zijn onderzoek, maakt het cc'en aan de baas werknemers achterdochtig: 'Ze hebben het gevoel dat wat ze zeggen tegen ze gebruikt ... Je werkgever kan besluiten om een loonoffer te vragen als het heel slecht gaat met het bedrijf. Je kunt het zien als een maatregel die hij neemt om faillissement of ontslagen te voorkomen. Hij vraagt jou en je collega's om een deel van je loon 'op te offeren'. Want als iedereen wat inlevert, worden de kosten van je baas lager. Baas — chef — gebieder — heer — meester — patroon. Iemand die boven anderen staat, en als meerdere te bevelen heeft. Het bijna uitsluitend in dichterlijken stijl gebruikelijke gebieder en het meer gewone heer komen ook voor in den zin van heerscher; het laatste ook in de beteekenis van meerdere door beschaving....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Dijkgraaf
DIMENSIE
9,7 MB
BESTANDSNAAM
Je baas de baas.pdf

OMSCHRIJVING

Je baas de baas 1e druk is een boek van Jan Dijkgraaf uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402168587 De afgelopen jaren waren werkgevers de baas. Maar de crisis is ten einde en nu zijn de rollen aan het omdraaien: de werknemer komt weer aan de macht. Maar dan moet ie 'm wel grijpen!Professioneel buttkicker Jan Dijkgraaf (Rotterdam, 1962) was jarenlang in loondienst én leidinggevende en kent het klappen van de zweep aan beide kanten. Zijn ervaring: er zijn veel meer slechte dan goede 'managers'. De heel slechte herken je zo, de heel goede ook, maar de grote grijze middenmoot bestaat uit leidinggevenden die vooral als doel hebben: leidinggevende zijn. Killing!Hoe ga je als werknemer om met een 'baas' die niet tot de top hoort? Wat zijn de trucs? Wat zijn de valkuilen? Wanneer heeft het zin te blijven? Wanneer moet je echt vertrekken? Dijkgraaf legt het helder uit. Maar pas op: hij gruwelt van werknemers die de slachtofferrol koesteren...Jan Dijkgraaf was voor hij in 2010 zzp'er werd onder meer hoofdredacteur bij Metro, Management Team en HP/De Tijd.

Wil je het boek lezen?Je baas de baas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Dijkgraaf. Lezen Je baas de baas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN