Vallende Sterren

Vallende Sterren - Georg Rakers | Fthsonline.com

...Vallende sterren overzicht zomer 2020 14 juni, 2020 In de zomer zijn er talrijke vallende sterren te zien, met als hoogtepunt de Perseïden die hun maximum op 12 augustus hebben ... Vallende sterren kijken - Weer.nl ... . Uitleg bij de jaarlijkse meteoorzwermen Meteoren zijn de lichtende sporen die zo nu en dan in een flits aan de sterrenhemel verschijnen. In de volksmond worden ze wel vallende sterren genoemd. De flitsen hebben echter niets met sterren te maken, die vaak duizenden lichtjaren ver weg staan. Het zijn atmosferische verschijnselen die zich 80 tot 120 km boven ons hoofd afspelen. Vallende sterren Lyriden goed te zien Aangemaakt: 18 apr 2020, 08:25 uur Liefhebbers van ... Artikelen over vallende sterren | Telegraaf.nl ... . Het zijn atmosferische verschijnselen die zich 80 tot 120 km boven ons hoofd afspelen. Vallende sterren Lyriden goed te zien Aangemaakt: 18 apr 2020, 08:25 uur Liefhebbers van vallende sterren hebben weer wat om naar uit te kijken. Woensdag 22 april passeert de meteorenzwerm Lyriden namelijk de aarde. Vanavond en vannacht zijn er veel vallende sterren in de lucht. Het beste moment om ze te spotten is vannacht tussen 3 en 4 uur. Dan worden er zo'n 75 vallende sterren per uur verwacht. Dit is te danken aan de...

INFORMATIE

AUTEUR
Georg Rakers
DIMENSIE
4,84 MB
BESTANDSNAAM
Vallende Sterren.pdf

OMSCHRIJVING

De roman Vallende Sterren speelt zich af in de Eet- en Drinkwereld; het circus van gouden sterren uitdelen aan restaurants, die later weer worden afgepakt. De hoofdpersoon Hendrik Haandrikman, chefkok en schrijver van korte verhalen, is eigenaar van het tweesterrenrestaurant De Vergulde Pollepel. Maar, twee sterren of niet, hij heeft het helemaal gehad met dat gedoe rond die sterren. En uit onvrede besluit hij helemaal opnieuw te beginnen. Een friettent. Weg van die sterren, lijstjes en prijsjes. Want wie heeft er nou belangstelling voor kroketten en friet? Jaja. Het verhaal wordt voornamelijk voortgestuwd door dialogen.

Wil je het boek lezen?Vallende Sterren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Georg Rakers. Lezen Vallende Sterren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN