Verhalen

Verhalen - N.V. Gogol | Fthsonline.com

...ouwen met LIVE verhalen Geile sexverhalen ... EOF ... ... Erotische-verhalen ... ouwen met LIVE verhalen Geile sexverhalen.nl #3 Mijn nichtje Elmira Sex met mijn nicht Mijn nichtje De liefde en sex van twee geile nichtjes Nicht per ongeluk geneukt op Romereis Ontmaagd door nicht Sexshops Sexshop Sexspeeltjes.nl; sexshop Shoppie ... links voor sexverhalen. De...

INFORMATIE

AUTEUR
N.V. Gogol
DIMENSIE
8,77 MB
BESTANDSNAAM
Verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Nikolaj Gogol (1809-1852) mag dan bijna honderdvijftig jaar dood zijn, de schrijver van Dode zielen is en blijft een van de grootste Russische schrijvers. Wie Petersburg of Moskou bezoekt, vindt altijd een theater waar De revisor of Het huwelijk wordt gespeeld. Maar er is meer, veel meer dan de genoemde titels.Er zijn de Verhalen. In een volstrekte unieke stijl met modern aandoende versnellingen en vertragingen in de vertelling, presenteert Gogol een aantal even droomachtige, ondoorgrondelijke als humoristische verhalen aan de Russische mensheid. In amper tien jaar, de jaren dertig van de negentiende eeuw, schrijft hij een oeuvre bijeen dat de tand des tijds kan doorstaan.Arie van der Ent maakte een prachtige nieuwe vertaling van de meesterlijke Gogol-verhalen, waarvan sommige nog niet eerder vertaald werden in het Nederlands. In zijn eigenzinnige selectie komen evergreens voor als De neus, De jas en Dagboek van een gek maar ook minder bekende verhalen als Ivan Spie en zijn tante en tot op heden onbekende teksten als De vrouw en Het leven. Daar voegde Van der Ent twee zuiver autobiografische teksten die Gogol aan toe en vier niet eerder vertaalde toneelfragmenten die Gogol zelf als opzichzelfstaande toneelstukjes uitgaf.

Wil je het boek lezen?Verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N.V. Gogol. Lezen Verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN