Beer zonder vleugels

Beer zonder vleugels - Ria Groeneweg | Fthsonline.com

...onder vleugels Jan Noot & Ria Groeneweg. Beer zonder vleugels Jan Noot & Ria Groeneweg ... #kinderboek Beer zonder vleugels - Beer Brom is ... ... . De kleine beer Brom is erg teleurgesteld als hij merkt dat beren geen vleugels hebben. Hij wil net als de vogels door de lucht 'vloegen'. Hij popelt om groot te zijn, en ... Beer zonder vleugels. Ria Groeneweg - Paperback / softback - 102 pagina's. Details De kleine beer Brom is erg teleurgesteld als hij merkt dat beren geen vleugels hebben. Hij wil net als de vogels door de lucht 'vloegen'. In mei 2013 kreeg hij het verzoek ... Beer zonder vleugels - Ria Groeneweg - 9789051799125 ... ... . Hij wil net als de vogels door de lucht 'vloegen'. In mei 2013 kreeg hij het verzoek om 'Beer zonder vleugels' te illustreren. Via een vriend kwam hij in contact met Arnout, de zoon van Ria Groeneweg. De 86-jarige Ria zocht nog een illustrator voor haar debuut. Nog voor hun eerste ontmoeting had Jan de eerste proefschetsen al gemaakt. Bestel Beer zonder vleugels van Ria Groeneweg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Beer zonder vleugels. De kleine beer Brom is erg teleurgesteld als hij merkt dat beren geen vleugels hebben. Hij wil net als de vogels door de lucht 'vloegen'. Hij popelt om groot te zijn, en als het zover is beleeft hij in het bos avonturen met uiltje Fleur, zijn gemene oom Loer en herderin Samantha. Bij haar ontmoet hij piloot Nap, die met een rammelend vliegtuigje uit de lucht komt zetten. De kleine beer Brom is erg teleurgesteld als hij merkt dat beren geen vleugels hebben. Hij wil net als de vogels door de lucht 'vloegen'. Hij popelt om groot te zijn, en als het zover is beleeft hij in het bos avonturen met uiltje ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ria Groeneweg
DIMENSIE
4,72 MB
BESTANDSNAAM
Beer zonder vleugels.pdf

OMSCHRIJVING

De kleine beer Brom is erg teleurgesteld als hij merkt dat beren geen vleugels hebben. Hij wil net als de vogels door de lucht ‘vloegen’. Hij popelt om groot te zijn, en als het zover is beleeft hij in het bos avonturen met uiltje Fleur, zijn gemene oom Loer en herderin Samantha. Bij haar ontmoet hij piloot Nap, die met een rammelend vliegtuigje uit de lucht komt zetten. Maar zal Brom ooit zijn vleugels krijgen?

Wil je het boek lezen?Beer zonder vleugels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ria Groeneweg. Lezen Beer zonder vleugels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN