Erfenistwister

Erfenistwister - Nathalie van Dender | Fthsonline.com

... . 02/11/18. Spoedoperatie leidt tot debuutroman ... Boekscout.nl - Webwinkel ... . Herentals Nathalie Van Dender stelt voor: haar eerste boek 'Erfenistwister'. Het verhaal schreef ze twee jaar geleden al, toen ze na ... Erfenistwister : het nieuwe boek van Nathalie Van Dender uit Herentals is verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. Steven werd wakker na een avondje uit in een kamer dat vreemd voor hem was. Hij kan zich niets meer herinneren van de bewu ... Boekscout.nl - Webwinkel ... . Hij kan zich niets meer herinneren van de bewuste avond. Erfenis Twister . 17/02/19. Nathalie Van Dender (23) stelt thriller 'Erfenis Twister' voor: "In twee weken was boek klaar" Herentals Nathalie Van Dender stelde in de polyvalente ruimte van ... Erfenistwister : het nieuwe boek van Nathalie Van Dender uit Herentals is verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.Steven werd wakker na een avondje uit in een kamer dat vreemd voor hem was. Hij kan zich niets meer herinneren van de bewuste avond. En gaat dan ook tijdens zijn wekenlange ontvoering op zoek naar de waarheid.Wat doet hij hier? Erfenistwister - Nathalie van Dender Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opg...

INFORMATIE

AUTEUR
Nathalie van Dender
DIMENSIE
12,81 MB
BESTANDSNAAM
Erfenistwister.pdf

OMSCHRIJVING

Steven werd wakker na een avondje uit in een kamer dat vreemd voor hem was. Hij kan zich niets meer herinneren van de bewuste avond. En gaat dan ook tijdens zijn wekenlange ontvoering op zoek naar de waarheid. Wat doet hij hier? Waar is hier juist? Wie heeft hem in deze bizarre situatie gebracht en hoe kan hij hieruit ontsnappen? Doorheen zijn verblijf vindt hij steeds meer aanwijzingen om tot de waarheid te komen. Maar zal hij de volledige waarheid kunnen achterhalen en kunnen ontsnappen uit de klauwen van de hebberige ontvoerders?

Wil je het boek lezen?Erfenistwister in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nathalie van Dender. Lezen Erfenistwister Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN