Klachten, symptomen en gedrag

Klachten, symptomen en gedrag - Pieter F van Akkerveeken Jan J L Derksen | Fthsonline.com

...n symptomen tussen mannen en vrouwen met een hersentumor ... Symptomen borderline - wijzijnMIND ... . Als je last van zonnesteekachtige klachten hebt, is het dan ook goed om na te gaan wat je hebt gedaan. Heb je langdurig in de zon gezeten? Dan is het waarschijnlijk dat je een zonnesteek hebt. Bij een ernstige zonnesteek of een fase twee zonnesteek kun je verder last krijgen van de volgende symptomen en klachten. Koorts. Verward of vreemd gedrag. Chlamydia: symptomen, oorzaak, behandeling en voorkome ... bol.com | Klachten, symptomen en gedrag (ebook), Pieter F ... ... . Chlamydia: symptomen, oorzaak, behandeling en voorkomen Chlamydia symptomen bij man en vrouw zijn een branderig gevoel bij plassen en afscheiding uit penis of vagina. Chlamydia is de meest voorkomende bacteriële seksueel overdraagbare aandoening (soa) in Nederland. Chlamydia wordt veroorzaakt door de bacterie chlamydia trachomatis. Daarbij hebben ze koorts en hebben ze last van keelpijn en een vervelende hoest. De klachten zouden zich 2 dagen tot 2 weken na besmetting aandienen. De klachten klinken voor velen waarschijnlijk herkenbaar, maar let op: wanneer je zelf de afgelopen 2 weken niet in Wuhan bent geweest, maar toch klachten ervaart, is de kans dat je het coronavirus hebt heel erg klein. Symptomen en gevolgen De ziekte van Huntington is een steeds verdergaande (progressieve) erfelijke hersenaandoening. Het verloop van de ziekte is onvoorspelbaar. Dat komt onder andere door het aantal ernstige stoornissen dat optreedt. Die stoornissen komen vooral voor op lichamelijk, psychisch en psychosociaal gebied. Vormen De ziekte kent twee vormen: juveniele of jeugdvorm en de choreatische In de vroege fase ervaar je klachten die je misschien niet meteen zijn thuis te brengen. Ze kunnen vanzelf weer weggaan, blijven, of verergeren richting een psychose. Lees hier meer over vroege symptomen. De veranderingen in verstandelijk vermogen en gedrag ten gevolgen van een hersentumor zijn divers in soort en heftigheid. Ook nemen ze soms maar geleidelijk en over een langere tijd een duidelijke vorm aan waardoor een patiënt min of meer ongemerkt na een periode van een jaar of langer door die hersentumor een totaal ander mens lijkt te zijn geworden. Klachten, symptomen en gedrag Een wetenschappelijk gefundeerde benadering van de patiënt Klachten en stoornissen zijn in de beleving van velen òf lichamelijk òf psychisch. Iedere zorgprofessional weet dat dit onderscheid tekort doet aan de complexe bio-psycho-sociale werkelijkheid. Desondanks is het lastig om in de spreekkamer aan die werkelijkheid vorm te geven. 'Klachten, symptomen en ... Ook het gedrag kan veranderen. Dit uit zich bijvoorbeeld in vreemde gezichtsuitdrukking en lichaamsbewegingen. Negatieve symptomen. De positieve symptomen van schizofrenie zijn de zichtbare klachten. Afwezigheid of vervlakking van iets komt ook vaak voor. Dit noemen we de negatieve symptomen....

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter F van Akkerveeken Jan J L Derksen
DIMENSIE
7,34 MB
BESTANDSNAAM
Klachten, symptomen en gedrag.pdf

OMSCHRIJVING

Klachten, symptomen en gedrag 1e druk is een boek van Pieter van Akkerveeken uitgegeven bij Mijnbestseller.Nl. ISBN 9789463182034 Klachten, symptomen en gedrag Een wetenschappelijk gefundeerde benadering van de patiënt Klachten en stoornissen zijn in de beleving van velen òf lichamelijk òf psychisch. Iedere zorgprofessional weet dat dit onderscheid tekort doet aan de complexe bio-psycho-sociale werkelijkheid. Desondanks is het lastig om in de spreekkamer aan die werkelijkheid vorm te geven.'Klachten, symptomen en gedrag' beschrijft de verwevenheid van lichamelijke, psychische en sociaal-culturele processen en onderbouwt dat met resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek. De auteurs bieden de zorgprofessional een benaderingswijze van hun patiënt die recht doet aan die complexiteit. Deze methode geeft antwoord op vragen als waarom leiden mensen met eenzelfde fractuur zo verschillend pijn, hebben mensen na een geslaagde operatie nog steeds klachten en hoe kunnen chronische SOLK klachten voorkomen worden. De benaderingswijze biedt handvatten om ook onbegrepen klachten voor de patiënt acceptabel te duiden. De methode is praktisch en direct toepasbaar. Toepassing kost niet meer tijd; in tegendeel het bespaart u steeds terugkerende patiënten die telkens onderzoek eisen waarbij weer niets gevonden wordt.

Wil je het boek lezen?Klachten, symptomen en gedrag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter F van Akkerveeken Jan J L Derksen. Lezen Klachten, symptomen en gedrag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN