De Spaanse kronieken / 1 Een vallei van verraad

De Spaanse kronieken / 1 Een vallei van verraad - T. Goyer | Fthsonline.com

...ine. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2008 Kenmerken daisy streaming audio (11 uur, 59 minuten ... Een vallei van verraad - bibliotheek.nl ... ... Kampen : Voorhoeve, cop. 2007. - 351 p. - (De Spaanse kronieken ; [dl. 1]) Vert. van de oorspr. boekuitgave A valley of betrayal. - Chicago, IL : Moody, cop. 2007 Nederlands gesproken vert. [uit het Engels ... Buy De Spaanse kronieken 1 Een vallei van verraad 01 by T. Goyer, P.J. de Gier (ISBN: 9789029718233) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Noté /5: Achetez De Spaanse kronieke ... De Spaanse kronieken 1 Een vallei van verraad van Tricia ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Noté /5: Achetez De Spaanse kronieken 1 Een vallei van verraad de Goyer, T., Gier, P.J. de: ISBN: 9789029718233 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour 'De Spaanse kronieken' is een serie van drie romans over de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939). In 'Een vallei van verraad' (deel 1)* raakte de Amerikaanse Sophie verzeild in de burgeroorlog die uitbreekt tussen de republikeinen en de fascisten van Franco. Sophie was naar Spanje afgereisd om te trouwen met de Spaanse persfotograaf Michael, maar ... De Spaanse Kronieken. Een vallei van verraad - A valley of betrayal; Het verscheurde land - A shadow of treason; De geur van vrijheid - A whisper of freedom; De taartenwinkel van Pinecraft. ... De vrouw van een SS'er, een overlevende uit het concentratiekamp en een Amerikaanse soldaat. Tricia Goyer: Een vallei van verraad. De Spaanse Kronieken. 1936. In Spanje breekt de burgeroorlog uit tussen de patriotten en de door de nazi's gesteunde fascisten. Het prachtige Spaanse land verandert in een bloedig strijdtoneel. Sophie, een Amerikaanse kunstschilder, reist naar Spanje om te trouwen met de man van wie ze houdt. De bestverkochte producten voor: goyer vallei. De Spaanse kronieken / 1 Een vallei van verraad €20 De Spaanse kronieken / 1 Een vallei van verraad / druk 1 'K...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Goyer
DIMENSIE
8,89 MB
BESTANDSNAAM
De Spaanse kronieken / 1 Een vallei van verraad.pdf

OMSCHRIJVING

Het prachtige Spaanse platteland verandert in een bloedig strijdperk van fascisten en patriotten. Een Amerikaanse vrouw raakt ongewild bij de oorlog betrokken en beseft dat haar penseel een machtig wapen is.Sophie reist naar Spanje om te trouwen met de man van wie ze houdt. Daar aangekomen ontdekt ze echter dat hij haar in de steek gelaten heeft. Ze is midden in de burgeroorlog beland, en ze kan niet meer terug naar Amerika. Ten einde raad sluit ze zich aan bij een brigade van internationale vrijwilligers. Terwijl ze probeert zichzelf in veiligheid te brengen, gebruikt ze haar schilderkunst om wereldwijd de aandacht te vestigen op de situatie van het Spaanse volk.

Wil je het boek lezen?De Spaanse kronieken / 1 Een vallei van verraad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Goyer. Lezen De Spaanse kronieken / 1 Een vallei van verraad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN