Gelukzalig Dood

Gelukzalig Dood - Melita Harvey-Van Doesum | Fthsonline.com

... hart en een uitnodiging om eenheid te vinden in het leven ... Gelukzalig Dood - Home | Facebook ... . gelukkig, gelukzalig, tevreden, vergenoegd, welzalig, zalig. ... Ik wensch u een gelukzalig nieuwjaar, zooals men in Gelderland zegt. Ieder hoopt zalig te worden na den dood. * De spelling in deze bron kan afwijken van de tegenwoordig geldende. in overige bronnen*: in hedendaagse spelling: gelukkig, ... Gelukzalig Dood Levenslessen vanuit het Hiernamaals. Prijs: € 20,51: Levertijd: 1-2 werkdagen Actie: Geen v ... Gelukzalig Dood - Melita Harvey-van Doesum - 9789402179125 ... ... . Prijs: € 20,51: Levertijd: 1-2 werkdagen Actie: Geen verzendkosten! Janelle is een jonge, succesvolle actrice die ogenschijnlijk alles heeft en zichzelf desondanks van het leven berooft. Als Janelle's familie contact met haar zoekt via Melita, een medium, verzoekt Janelle het medium om haar belevenissen in het hiernamaals op te schrijven. Janelle zoekt antwoorden over de zin van het leven en wil begrijpen waarom het leven voor haar niet heeft gewerkt. Op ... Bestel Gelukzalig Dood van Melita Harvey-van Doesum. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Gelukzalig Dood | Melita Harvey-van Doesum. Levenslessen vanuit het Hiernamaals. Zet op mijn lijst . Janelle is een jonge, succesvolle actrice die ogenschijnlijk alles heeft en zichzelf desondanks van het leven berooft. Gelukzalig Dood Levenslessen vanuit het Hiernamaals. Melita Harvey-van Doesum. Gelukzalig ...

INFORMATIE

AUTEUR
Melita Harvey-Van Doesum
DIMENSIE
7,31 MB
BESTANDSNAAM
Gelukzalig Dood.pdf

OMSCHRIJVING

Janelle is een jonge, succesvolle actrice die ogenschijnlijk alles heeft en zichzelf desondanks van het leven berooft. Als Janelle's familie contact met haar zoekt via Melita, een medium, verzoekt Janelle het medium om haar belevenissen in het hiernamaals op te schrijven.Janelle zoekt antwoorden over de zin van het leven en wil begrijpen waarom het leven voor haar niet heeft gewerkt. Op haar reis naar gelukzaligheid ontmoet zij zielen die haar laten zien hoe zij tijdens het leven met hun hart en verstand zijn omgegaan, en hoe dat hen heeft beïnvloed na de dood.Wat resulteert, is een intiem verhaal over wat er gebeurt als we doodgaan, waar we heengaan en wat we ervaren. Janelle's liefdevolle aanwezigheid is voelbaar op iedere pagina als zij langzaamaan vrede sluit met het leven dat zojuist is afgelopen en zij de waarheid over zichzelf vindt. Gelukzalig Dood is een zachtaardig, krachtig en helend tonicum voor een ieder die worstelt met de schijnbare finaliteit van de dood en met de vragen die de dood oproept over de zin van het leven. Het is een odyssee van het hoofd naar het hart en een uitnodiging om eenheid te vinden in het leven.

Wil je het boek lezen?Gelukzalig Dood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Melita Harvey-Van Doesum. Lezen Gelukzalig Dood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN