Plezant platteland

Plezant platteland - Luc Vander Elst | Fthsonline.com

...zant Platteland is on Facebook. Join Facebook to connect with Plezant Platteland and others you may know ... Amusant platteland - Een fietsontdekkingstocht doorheen ... ... . Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Plezant Platteland is een uitgave van Davidsfonds Uitgeverij in samenwerking met de Vlaamse Landmaatschappij (VLM), dat zich al meer dan 75 jaar inzet voor het onderhoud van ons landgoed. Van de aanleg van wandel- en fietspaden tot herstellingen van het ecologisch evenwicht. Plezant platteland (Paperback). Vogels spotten in natuurgebied de Blankaart in Woumen? In het spoor va ... Plezant Platteland | Facebook ... . Plezant platteland (Paperback). Vogels spotten in natuurgebied de Blankaart in Woumen? In het spoor van stropers en smokkelaars door het Stropersbos in... Geweldig! Je hebt hamburgertenten en je hebt Plezant! Heerlijke burgers naar wens klaargemaakt op de houtskoolgrill ik had de grootste (2Ă—175gr) hamburger met patat en dat is meer dan genoeg voor de serieuze eters,lekker/veel en goedâ€...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Vander Elst
DIMENSIE
7,66 MB
BESTANDSNAAM
Plezant platteland.pdf

OMSCHRIJVING

Vogels spotten in natuurgebied de Blankaart in Woumen? In het spoor van stropers en smokkelaars door het Stropersbos in Sint-Gillis-Waas? Het verhaal van prinsen en paters herbeleven in het voormalige domein de Merode op de grens tussen Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant? Fietsen door het 'stenen tijdperk' in en rond Hoegaarden? Of langs nieuwe wegen tussen kunst en fruit in glooiend Haspengouw? Het Vlaams platteland is enorm divers.Deze belevingsgids neemt je mee naar 25 locaties, vijf in elke provincie. Stuk voor stuk plekken die een gedaanteverwisseling ondergingen en zo opnieuw de moeite waard zijn om te ontdekken, mede dankzij de inspanning van de VlaamseLandmaatschappij (VLM). Per locatie lees je meer over de geschiedenis en de evolutie van het landschap. Je ontdekt wat de streek je te bieden heeft en waar je heerlijk kunt ontspannen. Ideaal voor 25 boeiende daguitstappen op het Vlaamsplatteland, met telkens een of meer tips om er een meerdaagse beleving van te maken!

Wil je het boek lezen?Plezant platteland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Vander Elst. Lezen Plezant platteland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN