De innovatiecirkel

De innovatiecirkel - Alje Kamphuis | Fthsonline.com

...InnovatieCirkel is ontwikkeld door Albert Kamphuis ... Blackshore wint innovatiecirkel bollenrevolutie 4.0 | De ... ... . Vanaf 2002 begon hij zijn ervaringen in zijn eerste boek te verwerken en trainingen te ontwikkelen. Het laat zien en ervaren wat het betekent om competent en bewust te innoveren, te veranderen en beschikbaar talent tot ontplooiing te brengen. De InnovatieCirkel. Vliegwiel voor excellence in business door Drs Albert Kamphuis, 2008. Te bestellen via shop.egowiseleadershipcircle.com. Het boek is de uitwe ... www.InnovatieCirkel.nu - Innovatiecirkel ... .egowiseleadershipcircle.com. Het boek is de uitwerking van de op het Enneagram gebaseerde InnovatieCirkel en de business toepassingen met praktijk voorbeelden. 'De innovatiecirkel', overzichtelijk en inspirerend vormgegeven als de sheets van Peters seminars, roept managers op alert, gretig en aanvallend te zijn. Met zijn 496 bladzijden is het boek imponerend en energiek; een rijke bron van inspiratie voor de onverschrokken manager. De relatie van de manager met zijn medewerkers b...

INFORMATIE

AUTEUR
Alje Kamphuis
DIMENSIE
9,68 MB
BESTANDSNAAM
De innovatiecirkel.pdf

OMSCHRIJVING

Het doel van dit boek is om leidinggevenden te laten zien dat bij innovatieprocessen het management een doorslaggevende rol speelt bij het goed aanwenden, ontwikkelen en laten samenwerken van menselijk talent.De relatie van de manager met zijn medewerkers bepaalt volgens diverse onderzoeken 75 procent van het succes van succesvolle organisaties.De InnovatieCirkel® laat zien en ervaren wat het betekent om in organisaties en instellingen competent en bewust te innoveren en veranderen.Vragen waarop in dit boek een antwoord gegeven wordt: wat is herkenbaar gedrag, wat zijn de individuele talenten en waarvoor zijn deze het beste inzetbaar?Hoe ontwikkel je die talenten en hoe ziet de samenwerking tussen de persoonlijkheidstypes eruit om tot succesvol innoveren en veranderen te komen? Met behulp van dit boek kan er begonnen worden aan het beantwoorden van deze vragen voor een organisatie.Het enneagram is een dynamisch communicatie- en samenwerkingsmodel dat is opgebouwd uit negen persoonlijkheidsstijlen.Het vormt de kern van de InnovatieCirkel® en geeft inzicht in de talenten, waarden, kwaliteiten (en valkuilen) die een team en zijn manager hebben en hoe ze succesvol kunnen zijn als een high performance team in een succesvolle innovatieve organisatie.Ieder enneagramtype heeft zijn bijdrage in de InnovatieCirkel®. Het biedt de inzichten en vaardigheden die nodig zijn om innovatief met elkaar te kunnen werken aan excellente resultaten. Dit kan alleen wanneer ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en zijn talenten inzet. Dat is de succesfactor voor de organisaties van morgen.

Wil je het boek lezen?De innovatiecirkel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alje Kamphuis. Lezen De innovatiecirkel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN