Rayuela: een hinkelspel

Rayuela: een hinkelspel - J. Cortazar | Fthsonline.com

.... De opeenvolging van de hoofdstukken is niet strikt voorgeschreven: de lezer kan ze achter elkaar lezen, maar mag het boek ook opvatten als een hinkelbaan ... Rayuela: een hinkelspel - Julio Cortázar - (ISBN ... ... . Rayuela : een hinkelspel : roman Auteur Julio Cortázar Vertaler Barber Van de Pol. Taal Nederlands Oorspr. taal Spaans Oorspr. titel Rayuela. Editie 11. Uitgever Amsterdam: Meulenhoff, 2014 550 p. ISBN 9789029089463 (hardback) Technische ... Rayuela: een hinkelspel | ISBN 9789029051033 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Rayuela: een hinkelspel is een fascinerend literair experiment, dat letterlijk op vele manieren kan worden gelezen. De ... Rayuela: een hinkelspel by Julio Cortázar ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Rayuela: een hinkelspel is een fascinerend literair experiment, dat letterlijk op vele manieren kan worden gelezen. De opeenvolging van de hoofdstukken is niet strikt voorgeschreven: de lezer kan ze achter elkaar lezen, maar mag het boek ook opvatten als een hinkelbaan. Rayuela: een hinkelspel | ISBN 9789029029414 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Argentijnse intellectueel Horacio Oliveira keert na jarenlange ballingschap terug naar Buenos Aires en opent met een vriend een psychiatrisch instituut. Al snel staat hij zelf aan de rand van krankzinnigheid.Rayuela: een hinkelspel is een fascinerend literair experiment, dat letterlijk op vele manieren kan worden gelezen. De opeenvolging van de hoofdstukken is niet strikt voorgeschreven: de ... Rayuela: Een Hinkelspel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Rayuela: Een Hinkelspel PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Rayuela: Een Hinkelspel Julio Cortázar (1914-1984) was een Argentijns intellectueel en schrijver, en een van de auteurs die de Latijns-Amerikaanse literatuur wereldfaam hebben bezorgd.Hij staat met name bekend als de meester van het korte verhaal, maar van zijn hand is ook een aantal romans verschenen. In 1963 verscheen Cortázars meesterwerk, Rayuela, een hinkelspel.Het boek is een literair experiment en staat hoog ......

INFORMATIE

AUTEUR
J. Cortazar
DIMENSIE
7,22 MB
BESTANDSNAAM
Rayuela: een hinkelspel.pdf

OMSCHRIJVING

Rayuela: een hinkelspel is een literair hoogtepunt uit de Spaanstalige literatuur. De Argentijnse intellectueel Horacio Oliveira keert na jarenlange ballingschap terug naar Buenos Aires en opent met een vriend een krankzinnigeninstituut. Al snel staat hij zelf aan de rand van krankzinnigheid.Rayuela: een hinkelspel is een fascinerend literair experiment, dat letterlijk op vele manieren kan worden gelezen. De opeenvolging van de hoofdstukken is niet strikt voorgeschreven: de lezer kan ze achter elkaar lezen, maar mag het boek ook opvatten als een hinkelbaan. Onder de bewonderaars van het boek bevinden zich onder andere Gabriel García Márquez en Mario Vargas Llosa.

Wil je het boek lezen?Rayuela: een hinkelspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Cortazar. Lezen Rayuela: een hinkelspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN