Wonen onder de regenboog - van geweld naar diagnose, van autisme naar acceptatie.

Wonen onder de regenboog - van geweld naar diagnose, van autisme naar acceptatie. - Marieke Stomphorst | Fthsonline.com

...an partners hieronder vind je onze coaches die jou graag uitnodigen voor een intakegesprek ... PDF Deze sociale kaart is voor hulpverleners en mensen met ... ... . Of zoek naar een psycholoog dicht bij je in de buurt die autisme in zijn aanbod heeft en contacteer hem of haar gerust voor een intakegesprek. Op het moment zegt men dat ongeveer 1% van de mensen autisme heeft, dat is natuurlijk geheel afhankelijk van de criteria die worden gesteld en de waarden en normen van de onderzoeker. Het is sowieso niet zo, dat je mensen met en zonder autisme hebt. Autisme is geen ja of ... Diagnose autisme - Emergis ... . Het is sowieso niet zo, dat je mensen met en zonder autisme hebt. Autisme is geen ja of nee diagnose. Elk mens heeft autistische kenmerken. Er zijn een aantal kenmerken die bij autisme een rol spelen. Vooral de combinatie van kenmerken geeft aan of iemand autisme heeft of niet. De symptomen uiten zich op verschillende gebieden. Ze zijn zichtbaar op het gebied van sociale interactie en communicatie, maar doen zich ook voor op het vlak van zich herhalende patronen. Autisme: voor iedereen anders Met autisme bedoelen we autisme-spectrumstoornis (ASS). Vroeger onderscheidden we verschillende soorten autisme: klassiek autisme, Asperger en PDD-NOS (Pervasieve Development Disorder-Not Otherwise Specified) en McDD. Deze onderverdeling wordt steeds meer losgelaten.… Vraag en antwoord per thema: diagnose autisme, werk, wonen, broers en zussen, vrije tijd, crisis, onderwijs, opvoeding, …. Nou, op naar het Riagg en aan de Tegretol. Iedere maand bloed prikken voor de juiste spiegel, ik baalde er heftig van want de bijwerkingen en de gevolgen op langere termijn van dit medicijn waren alles behalve prettig. Maar het moest, ik was mogelijk manisch-depressief en ik wilde koste wat kost beter en stabieler worden, dus niet zeuren....

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke Stomphorst
DIMENSIE
10,56 MB
BESTANDSNAAM
Wonen onder de regenboog - van geweld naar diagnose, van autisme naar acceptatie..pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Eva als jong meisje verliefd wordt op een tien jaar oudere jongen, wordt ze slachtoffer van huiselijk geweld. De zware weg om los te komen uit haar negatieve situatie heeft verstrekkende gevolgen. Als haar zoontje wordt gediagnosticeerd met autisme wordt ook de mogelijkheid van erfelijkheid besproken. Alle puzzelstukjes lijken op hun plaats te vallen en er ontstaat ruimte voor vergeving en acceptatie. Deze op waargebeurde evenementen gebaseerde roman is een emotioneel relaas over een vrouw die ondanks vele tegenslagen weet te groeien.

Wil je het boek lezen?Wonen onder de regenboog - van geweld naar diagnose, van autisme naar acceptatie. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke Stomphorst. Lezen Wonen onder de regenboog - van geweld naar diagnose, van autisme naar acceptatie. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN