Fabiola en Franco

Fabiola en Franco - Anne Morelli | Fthsonline.com

...a haar moeder stamt ze af van de graven van Elio, Johan II van Aragón en Beatrice van Portugal ... Fabiola en Franco van Anne Morelli | Boek en recensies ... ... . En Fabiola kon zich wel vinden in de aandacht die ze kreeg, zelfs tijdens het absolute hoogtepunt van de Franco-dictatuur. Ze deinsde er bijvoorbeeld niet voor terug om naast Franco's echtgenote ... Met geschiedkundige werken, krantenartikels en archiefstukken in de hand wijst Morelli die uitleg naar het rijk der fabelen. Ze toont niet alleen aan hoe Franco Boudewijn en Fabiola in de watten legde, maar ook hoe ons ... Fabiola en Franco - Anne Morelli - 9789462670211 | Bruna.nl ... . Ze toont niet alleen aan hoe Franco Boudewijn en Fabiola in de watten legde, maar ook hoe ons toenmalige vorstenpaar tot het bittere einde met Franco bevriend bleef en zelfs een zielsverwant in hem zag. Fabiola en Franco (Paperback). Wat weet u eigenlijk over wijlen koningin Fabiola, née Doña Fabiola Fernanda María-de-las-Victorias AntoniaAdelaida de... "Fabiola was marionet van dictator Franco" - Artikel - lezen. Radio 1 - Nieuwe feiten (19-02-2015) "Dat koningin Fabiola en generaal Franco vriendschappelijk met elkaar omgingen is geen nieuw feit. Maar de affectie die zij en koning Boudewijn koesterden voor de Spaanse dictator was veel groter dan gedacht. Fabiola en Franco | ISBN 9789462670211 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Francisco Paulino Hermenegildo Teódulo Franco y Bahamonde Salgado Pardo (El Ferrol, 4 december 1892 - Madrid, 20 november 1975), kortweg Francisco F...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Morelli
DIMENSIE
9,98 MB
BESTANDSNAAM
Fabiola en Franco.pdf

OMSCHRIJVING

Wat weet u eigenlijk over wijlen koningin Fabiola, née Doña Fabiola Fernanda María-de-las-Victorias AntoniaAdelaida de Mora y Aragon? Dat ze de weduwe van wijlen koning Boudewijn was, ongetwijfeld. Dat ze verguisd werd als venter van paternosters en geprezen als schrijfster van sprookjes, allicht. Dat haar beeltenis na al die jaren nog steeds koekendozen siert, misschien.Maar in dit boek focust historica Anne Morelli op een heel ander aspect van Fabiola: haar link met Franco, de generalísimo die meer dan dertig jaar met ijzeren hand haar geboorteland regeerde. Toen haar verloving met Boudewijn bekend raakte, klonk het nochtans dat er geen banden waren. Met geschiedkundige werken, krantenartikels en archiefstukken in de hand wijst Morelli die uitleg naar het rijk der fabelen. Ze toont niet alleen aan hoe Franco Boudewijn en Fabiola in de watten legde, maar ook hoe ons toenmalige vorstenpaar tot het bittere einde met Franco bevriend bleef en zelfs een zielsverwant in hem zag. Een boekje open over Leiders bij de Gratie Gods.

Wil je het boek lezen?Fabiola en Franco in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Morelli. Lezen Fabiola en Franco Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN