In Goed Nederlands

In Goed Nederlands - J.H.J. van de Pol | Fthsonline.com

...lands dan zij is. Je kunt in zo'n geval het is weglaten en dan krijg je dus, dan zij ... goed - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels ... ... . Het;ik ben beter in Nederlands dan haar is,klinkt dan ook voor geen meter. Door het op deze manier te proberen kun je dus zien wat wel en wat niet goed is. In goed Nederlands: podcast. Ook zo'n hekel aan onnodig Engels? Help ons dan aan bruikbare, Nederlandse alternatieven. Bart Koetsenruijter 7 november 2018, 18:17. De podcast wordt via internet verspreid en kan overal beluisterd worden. Beeld Ell ... Is dit goed nederlands? - GoeieVraag ... . De podcast wordt via internet verspreid en kan overal beluisterd worden. Beeld Ellen Mandemaker Wat we zochten: Taalgebruik In Goed Nederlands In goed Nederlands: detourism. Ook zo'n hekel aan onnodig Engels? Help ons dan aan bruikbare, Nederlandstalige alternatieven. Bart Koetsenruijter 5 september 2018, 18:05 Geen goed Nederlands spreken richt de aandacht meer op de kwaliteit van iemands Nederlands. Er kan mee bedoeld zijn dat iemand het Nederlands als niet-moedertaalspreker niet goed beheerst, maar ook dat een moedertaalspreker de standaardtaalnormen niet in acht neemt. Toelichting. Typ een Nederlands woord en klik `Zoek` Zoek. De TaalApp. L...

INFORMATIE

AUTEUR
J.H.J. van de Pol
DIMENSIE
11,81 MB
BESTANDSNAAM
In Goed Nederlands.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe spel je dit woord? Moet hier een komma staan of een puntkomma? Wat zet je in een (sollicitatie)brief? Mag je een zakelijke brief beginnen met 'Ik'? Wat moet er in de inleiding van een artikel staan? Hoe maak je een tekst beter leesbaar? Is het 'schijnbaar' of 'blijkbaar'? Het zijn vragen die iedereen die zorgvuldig wil omgaan met de Nederlandse taal, zich voortdurend stelt. In goed Nederlands geeft daarop overzichtelijk en bondig de antwoorden.In goed Nederlands is bestemd voor een breed publiek van beginnende tot gevorderde schrijvers. Aan de hand van vele voorbeelden wordt uitvoerige informatie verschaft over verschillende taalzaken. De taalkwesties kunnen in het uitgebreide register snel worden opgezocht.Door deze handzame taalhulp regelmatig te raadplegen, kan iedereen zijn taalvaardigheid en de effectiviteit van zijn teksten vergroten!Deze zesde druk is verbeterd en geactualiseerd door de auteur.Jan van de Pol is taaladviseur en onder andere auteur van het Spellingboek voor iedereen. Hij werkte mee aan de Basiswoordenlijst Nederlandse taal en de Elektronische taalwijzer.

Wil je het boek lezen?In Goed Nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.H.J. van de Pol. Lezen In Goed Nederlands Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN