Reeks Vereniging voor Arbeidsrecht - De toekomst van het cao-recht

Reeks Vereniging voor Arbeidsrecht - De toekomst van het cao-recht - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Fthsonline.com

...loep. Onder andere wordt ingegaan op de houdbaarheid ervan, gezien tegen de achtergrond van een aantal ontwikkelingen in cao-land ... PDF 1 Toekomstbestendigheid van het cao-recht ... . Ook de invloed van Europese en internationale ontwikkelingen op cao's komen aan bod. E. Koot-van der Putte, Zzp'ers en de cao: mogelijk en wenselijk?, in: De toekomst van het cao-recht. Reeks VvA, nr. 39 - A.Ph.C.M. Jaspers & M.F. Baltussen (red.), Deventer: Kluwer 2011. JAR 2011/172 - 27-05-2011, Hoge Raad 's-Gravenhage, zaaknr. 10/00560, LJN BQ0010 (annotatie) - Uitleg algemeen verbindend verkl ... Ebook ePUB: De toekomst van het cao-recht - geschreven ... ... . JAR 2011/172 - 27-05-2011, Hoge Raad 's-Gravenhage, zaaknr. 10/00560, LJN BQ0010 (annotatie) - Uitleg algemeen verbindend verklaarde cao's, Aannemelijk is dat cao's aldus geformuleerd zijn dat ... Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. Toekomstbestendigheid van het CAO-recht Vereniging voor Arbeidsrecht 31 maart 2011 Prof.mr. Loe Sprengers Staat het CAO-recht op een kruispunt? - CAO: Waardevol bezit - Voor werkgevers: - Dragende kracht Monografieën 28 - Collectief Arbeidsrecht. Het collectief arbeidsrecht bevindt zich op het snijvlak van vakbonden, werkgevers, cao#s, stakingen,... In deze uitgave nemen de auteurs het bestaande systeem van cao's en het juridische kader, het cao-recht, onder de loep. Onder andere wordt ingegaan op de houdbaarheid ervan, gezien tegen de achtergrond van een aantal ontwikkelingen in cao-land. Ook de inv Reeks Vereniging voor Arbeidsrecht. Arbeidsrechtelijke reflecties 2014 . De toekomst van het cao-recht. De toekomst van het cao-recht ... Hoofdstuk 2 Het mensbeeld in het arbeidsrecht. 70 jaar Vereniging voor Arbeidsrecht 19 Corjo Jansen en Cees Loonstra 2.1 Inleiding 19 2.2 De Vereniging voor Arbeidsrecht 22 2.3 Het beeld van de arbeid(er) 24 2.4 Europees en internationaal 27 2.5 Nationaal: de toekomst van het arbeidsrecht 28 2.6 Maatschappij - arbeidsmarkt - arbeidsrecht 31 Title: De...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
Reeks Vereniging voor Arbeidsrecht - De toekomst van het cao-recht.pdf

OMSCHRIJVING

In deze uitgave nemen de auteurs het bestaande systeem van cao's en het juridische kader, het cao-recht, onder de loep. Onder andere wordt ingegaan op de houdbaarheid ervan, gezien tegen de achtergrond van een aantal ontwikkelingen in cao-land. Ook de invloed van Europese en internationale ontwikkelingen op cao's komen aan bod.

Wil je het boek lezen?Reeks Vereniging voor Arbeidsrecht - De toekomst van het cao-recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Reeks Vereniging voor Arbeidsrecht - De toekomst van het cao-recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN