Vantoen.nu - Speurtocht in de prehistorie

Vantoen.nu - Speurtocht in de prehistorie - G.H.R. von Koenigswald | Fthsonline.com

...hamers, pijl en boog. Deze gereedschappen maakten de mensen van… (vuur)stenen, botten, hout en gewei ... vantoen.nu | 145 - 160 - Welkom op de website van Unieboek ... . Dit boek biedt aan de lezer, na een korte beschrijving van het klimaat en het land en volk van het tegenwoordige koninkrijk Jordanië, een overzicht van de monumenten en de archeologische vondsten in dit land, van de prehistorie af tot de periode van de Islam inclusief. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Koenigswald, G.H.R. von - Speurtocht in de prehistorie | Ontmoetingen met onze voorouders Vantoen.nu - Speurtocht in ... Vantoen.nu - Prehistorie der Europese samenleving - V.G ... ... .H.R. von - Speurtocht in de prehistorie | Ontmoetingen met onze voorouders Vantoen.nu - Speurtocht in de prehistorie. Aan alle jongens van wie ik hield. Samuël. Op ons kunt u bouwen. Bovennatuurlijk: De Uitdaging! Lief Klein bundeltje. Scouting 100. WWW.HUISDIERENOPVANG-ZONNEBEKE.BE....

INFORMATIE

AUTEUR
G.H.R. von Koenigswald
DIMENSIE
6,57 MB
BESTANDSNAAM
Vantoen.nu - Speurtocht in de prehistorie.pdf

OMSCHRIJVING

In de afgelopen halve eeuw is veel wetenschappelijk werk verricht om het raadsel van de afstamming van de mens op te lossen. Er zijn diverse boeken over de stand van dit vraagstuk verschenen, doch zelden een als hier aangeboden wordt. Het gaat er de auteur niet alleen om een algemeen begrijpelijke samenvatting te geven, maar ook en vooral om de.lezer volop te laten meeleven met de spanning van het onderzoek. Hij leidt hem van vindplaats tot vindplaats en laat hem ooggetuige zijn van revolutionaire ontdekkingen. Hij lardeert zijn verhaal met bijzonder aardige anekdotes en herinneringen, immers wat hier geboden wordt is niet uit de tweede hand zoals in andere werken op dit gebied, maar levendige reportage van wat de auteur zelf heeft meegemaakt. Von Koenigswald beschrijft hoe hij er toe kwam juist op Java menselijke fossielen te zoeken en hoe hij deze ook werkelijk vond, iets wat hem een wereldfaam bezorgde. De Utrechtse professor vertelt van zijn speurtochten in Chinese apotheken, waar hij in de zogenaamde 'draketanden' kiezen van een pre-historische reus herkende. Wij volgen hem naar Afrika, Engeland en de beroemde grot van Lascaux. Al deze reizen zijn boeiend en buitengewoon vlot beschreven, zodat het werk is uitgegroeid tot prettige en tevens leerzame lectuur voor iedereen.

Wil je het boek lezen?Vantoen.nu - Speurtocht in de prehistorie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.H.R. von Koenigswald. Lezen Vantoen.nu - Speurtocht in de prehistorie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN