Aisha - een zoektocht naar haar ware zelf

Aisha - een zoektocht naar haar ware zelf - Ingrid van Rhoon | Fthsonline.com

...... In de eerste plaats is het zoeken naar waarheid een uiting van de levenskracht zelf, zoals onder meer liefde, agressie, sex en creativiteit dat ook zijn ... Je ware 'zelf' bestaat niet, zoek liever je huidige ... ... . ... Waarachtigheid is een waarde die heel nauw verbonden is met (zelf)respect. Koop nu Een zoektocht naar het ware zelf van Jean Jenson bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Haar zoektocht naar vroeger is een aaneenschakeling van onverwachte verhalen die Annechien gefascineerd aanhoort. Zo heeft ze een voorouder die rond 1800 prachtige landkaarten ging tekenen, en een ... Romantiek en de zoektocht naar de ware liefde De reeks helpt vrijge ... Zoektocht naar het ware zelf door Jean Jenson ... . Zo heeft ze een voorouder die rond 1800 prachtige landkaarten ging tekenen, en een ... Romantiek en de zoektocht naar de ware liefde De reeks helpt vrijgezellen in hun zoektocht naar de ware liefde. Tijdens een romantisch etentje met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot leren de singles elkaar beter kennen en vertellen ze over de ervaringen in hun leven. NAAR UW SPIRITUELE ZOEKTOCHT ... Bouw mee aan een Nieuwe Wereld: Hier kunt u op zoek gaan naar uwzelf en naar de weg die u kan leiden naar uw ware identiteit en ... in je leven aan geven zorgt voor daadwerkelijke verandering en verbetering van de kwaliteit van het leven om tot een harmonieuze staat in je zelf en met de samenleving te ... 19 jun. 2020 - Zoektocht - verhalen, sprookjes: Arthur, koning over eeuwen. De koning en de arme violist. De sneeuwkoningin. De bosfee. Het water des levens. Het aardmanneke. Pinto Smalto. Hoe prins Iwan zijn bruid vond. De geschiedenis van de boerendochter Ketilrídur. De drie zusters van Kobi. De Perzische kat. Startpunt van Hofkes' zoektocht naar goed bestuur was de val van Lehman Brothers in 2008, met de wereldwijde crisis tot gevolg. 'Wat is goed leiderschap en wie bepaalt dat?', luidde de vraag die haar bijna dagelijks bezighield. Ze herinnert het zich als de dag van gisteren: 'Aan het begin van de financiële crisis was winst dominant. Aicha groeit op in Rotterdam-Zuid. Op haar zesde gaan haar ouders uit elkaar en ze ziet haar vader daarna nog maar één keer. Inmiddels is Aicha een jonge volwassen vrouw en wil ze haar vader graag leren kennen. Maar de vader van Aicha lijkt onvindbaar. Aicha hoopt dat er kijkers zijn die haar vader kennen of hebben gekend....

INFORMATIE

AUTEUR
Ingrid van Rhoon
DIMENSIE
3,45 MB
BESTANDSNAAM
Aisha - een zoektocht naar haar ware zelf.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is het levensverhaal van Ingrid. Door verlies van belangrijke zaken in haar leven belandt ze in twee psychoses. Zij is een zoektocht gestart om zich zelf weer terug te vinden. Op eigen wijze vindt ze een weg naar zelfkennis wat een voorwaarde is om je leven weer opnieuw op te bouwen. Ze verbindt zich met haar Ware Zelf en hierna schrijft ze als Aisha verder. Het is een bijzonder verhaal met als doel persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De gevonden inzichten gebruikt ze bij haar coaching en tevens is het boek een hulpmiddel bij zelfcoaching.

Wil je het boek lezen?Aisha - een zoektocht naar haar ware zelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingrid van Rhoon. Lezen Aisha - een zoektocht naar haar ware zelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN