Bijbels leven

Bijbels leven - Jan Fre Bos | Fthsonline.com

...en christen een somber en deprimerend onderwerp, maar ik heb in die geschiedenis een belangrijke ontdekking gedaan ... Vind bijbel het leven in Boeken op Marktplaats ... . Ik heb leren zien dat er in deze geschiedenis […] Bijbels leven op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ... Bijbels leven | ISBN 9789462547568 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Jouw leven is niets waard in de geschiedenis van deze aarde, als je naam wil maken dan moet die geschreven zijn ... Royal Jongbloed | van Bijbels tot christelijke fictie ... ... . Jouw leven is niets waard in de geschiedenis van deze aarde, als je naam wil maken dan moet die geschreven zijn in Zijn boek. Dit is geen religieuze lingo en zeker in de charismatische bewegingen proberen we onszelf wijs te maken dat we heel veel waard zijn. Maar de bijbel verteld het tegenovergestelde en dat moet niet uitmaken. Bijbel botst met buitenaards leven. Bart van den Dikkenberg. 09-04-2015 Gewijzigd. 28-06-2018 Binnenland. Bart van den Dikkenberg. 09-04-2015 Gewijzigd. 28-06-2018 Binnenland. Home / Boeken / Religie, spiritualiteit, esoterie / Bijbels leven | Jan Fre Bos. Bijbels leven | Jan Fre Bos. Zet op mijn lijst We vinden in de bijbel geen definitie van leven. Er wordt evenwel suggestief over gesproken, zodat bepaalde omschrijvingen mogelijk zijn. Leven is ademen (Gen. 2:7; Deut. 20:16; Job 33:14; Jes. 57:16) Vraag: "Wat heeft de Bijbel te zeggen over het vinden van zin in het leven?" Antwoord: Nadat hij schrijft over de ijdelheid van het leven, wanneer dit geleid wordt alsof deze wereld en alles wat deze te bieden heeft het enige is wat er is, geeft Salomo de volgende concluderende opmerkingen in het boek Prediker: "Om te besluiten, nu je alles hebt gehoord: vrees God en onderhoud zijn geboden ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Fre Bos
DIMENSIE
8,82 MB
BESTANDSNAAM
Bijbels leven.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gaat over de geschiedenis van de ontkerkelijking. Die ontkerkelijking begon in het begin van de twintigste eeuw en duurt tot in onze tijd voort. Dat lijkt voor een christen een somber en deprimerend onderwerp, maar ik heb in die geschiedenis een belangrijke ontdekking gedaan. Ik heb leren zien dat er in deze geschiedenis niets is dat buiten de Bijbel omgaat. Alles wat er in de Bijbel over een leven zonder God wordt gezegd, dat wordt in onze tijd overal zichtbaar. De vervreemding tussen mensen onderling, de leegheid van het leven, de verharding van de samenleving, dat zijn allemaal dingen die in de Bijbel worden beschreven en voorzegd. Maar ook in het leven van mensen die tegen de geest van de tijd in blijven geloven, of opnieuw weer gaan geloven wordt de Bijbelse boodschap concreet zichtbaar. Ik ontdekte dat het in de Bijbel over het hele brede leven gaat zoals wij dat leven, ook in onze tijd ervaren. Die ontdekking is voor mij een grote bemoediging geweest om, ondanks de leegloop van de kerken, toch de Here te blijven verwachten. Ik hoop dat ook andere christenen door deze geschiedenis worden bemoedigd om vol te houden.

Wil je het boek lezen?Bijbels leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Fre Bos. Lezen Bijbels leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN