De magie van psychoanalyse

De magie van psychoanalyse - Steven Vlaeyen | Fthsonline.com

...rieën (marxisme, structuralisme, psychoanalyse, postmodernisme) hadden hun tijd gehad en er was nog niets voor in de plaats gekomen ... Maggie De Block | SKEPP ... . Door het ontbreken van een nieuwe theorie, de 'Next Big Thing', werd financiering steeds moeilijker en de studenten richtten zich massaal op de 'harde wetenschappen'. De kleren van Keizer Freud : overzicht van de kritiek op Freud en zijn psychoanalyse | Hilda Schram. | download | B-OK. Download books for free. Find books De Taal van de Psychoanalyse van Laplanche en Pontalis (1967) Het laatste i ... Webwinkel Boekscout.nl: Steven Vlaeyen - De magie van ... ... . | download | B-OK. Download books for free. Find books De Taal van de Psychoanalyse van Laplanche en Pontalis (1967) Het laatste item op onze lijst van boeken over de psychoanalyse zal je helpen om de terminologie te begrijpen die in dit veld gebruikt wordt. Het is een uitermate handig boek voor iedereen die pas begonnen is met boeken lezen over dit onderwerp. Carl Jung is verantwoordelijk voor de introductie van astrologie in de psychoanalyse. Deze Zwitserse psychoanalyticus, discipel van Freud, benaderde concepten die voor veel mensen dichter bij de magie lagen dan bij de wetenschap....

INFORMATIE

AUTEUR
Steven Vlaeyen
DIMENSIE
6,52 MB
BESTANDSNAAM
De magie van psychoanalyse.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek is de Freudo-Lacaniaanse psychoanalyse onze thuisbasis. We maken verschillende uitstappen in de omgeving, waarbij we de maatschappij onder de loep nemen met haar technologische vooruitgang, religieuze verschijnselen en culturele verschillen. Naast deze excursies in de sociologie, technologie, religie en antropologie leren we ook onze thuisbasis zelf beter kennen, en gaan deze een beetje klaarder en helderder organiseren met behulp van enige oosterse traditie, de inzichten van het boeddhisme omtrent bewustzijn en het ego. Daarmee vertrekken we waar ik twintig jaar geleden begon, en komen niet alleen uit in de wereld van vandaag, maar ook in die van morgen.

Wil je het boek lezen?De magie van psychoanalyse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven Vlaeyen. Lezen De magie van psychoanalyse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN