Moet je horen.......

Moet je horen....... - Jan Nijenhuis | Fthsonline.com

...oren stond een haan. Stond een haan met gouden veren ... Post Uit Karinthië: die preek moet je horen! - Buitenland ... ... . Dag aan dag te kokketeren. En de dorpse kippeschaar. Ik denk wel duizend bij elkaar. Keek eerbiedig naar de top van die hanetoren op. Kieleka zei een patrijsje. Een lieftallig parelgrijsje. Ik respecteer, toch de moed van […] 00:00 Een pracht van een nacht 06:00 Goedemorgen Schouwen-Duiveland 10:00 Mozaïek (H) 11:00 Schouwse Vrouwen Wereldwijd 12:00 Sandwich 13:00 Muziek in de middag View credits, reviews, tracks and shop for the 1980 Vinyl release of Moet Je Horen on Discogs. Houd je van muziek, geschiedenis en spannende comp ... Rondje Groningen: Moet je horen, een Roodmus bij het ... ... . Houd je van muziek, geschiedenis en spannende complottheorieën, dan moet je "Wind of change" luisteren. Een podcast geheel over de gelijknamige rockballad van de Scorpions en de rol die de CIA in dat nummer speelde om het communisme in Rusland ten val te brengen. Moet je horen De kinderbijbel van Nico ter Linden Nico ter Linden. Nederlands | Paperback € 27,99 + 55 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. of ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Nijenhuis
DIMENSIE
8,36 MB
BESTANDSNAAM
Moet je horen........pdf

OMSCHRIJVING

Gebundelde korte verhalen en columns uit de serie ''De wereld van Jan''.''Wie lacht niet die de mens beziet!''Dit had ook de titel van deze bundel kunnen zijn. De schrijver publiceerde geruime tijd met succes zijn korte verhalen op het internet in de serie ''De wereld van Jan''. Hij zwierf gedurende 35 jaar vrijwel onafgebroken over de wereld en heeft waarschijnlijk mede daardoor zijn bijzondere gevoel voor humor ontwikkeld. Zo beschrijft hij bijvoorbeeld op onnavolgbare wijze de door hem meegemaakte hilarische situaties in het voormalige Oost Europa ten tijde van de communistische dictatuur. In andere verhalen raken fictie en werkelijkheid elkaar regelmatig, maar duidelijk wordt wel dat deze schrijver met een glimlach schrijft en deze zal hij ook bij u trachten te ontlokken. In zijn verhalen over de ouderen en eenzamen onder ons zal hij de lezer af en toe een traan weten te ontfutselen wanneer hij voor iedereen herkenbare situaties beschrijft. In de columns stelt hij zich kritisch op ten aanzien van vermeende misstanden in onze samenleving. Hij neemt u op indrukwekkende wijze mee naar zijn wereld: ''De wereld van Jan''. Met deze bundel richt hij zich niet op de literaire elite maar mikt hij op het grote publiek. En dat zeker niet onverdienstelijk!

Wil je het boek lezen?Moet je horen....... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Nijenhuis. Lezen Moet je horen....... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN