Studiepockets strafrecht 8 - Militair strafrecht

Studiepockets strafrecht 8 - Militair strafrecht - G.L. Coolen | Fthsonline.com

...nderdelen van de Wet internationale misdrijven en de Wet oorlogsstrafrecht ... Militair strafrecht (Studiepockets strafrecht): Amazon.es ... ... . 5% studieboekenkorting, hoe werkt het? 1. Studiepockets strafrecht 8 - Militair strafrecht (Hardcover). Het militaire straf- en tuchtrecht kan verdeeld worden in het militaire strafrecht en het... Militair strafrecht (Paperback). Het militaire straf- en tuchtrecht kan in vier stukken worden verdeeld:- het materiële militaire strafrecht, geregeld... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Studiepockets stra ... Vind strafrecht in Schoolboeken op Marktplaats ... ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Studiepockets strafrecht 8 - Militair strafrecht, geschreven door G.L. Coolen. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over & militair strafrecht tuchtrecht master uva. Militair straf- en tuchtrecht zet als studiepocket op behapbare wijze de inhoud en uitvoering van het Nederlandse militair straf- en tuchtrec...

INFORMATIE

AUTEUR
G.L. Coolen
DIMENSIE
4,97 MB
BESTANDSNAAM
Studiepockets strafrecht 8 - Militair strafrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Het militaire straf- en tuchtrecht kan verdeeld worden in het militaire strafrecht en het militaire tuchtrecht, beide omvattend een materieel en een formeel deel.Ook het oorlogsstrafrecht, geregeld in de Wet Oorlogsstrafrecht en in de Wet internationale misdrijven, wordt tot het militaire recht gerekend.Deze studiepocket behandelt uitsluitend het militaire straf- en strafprocesrecht, met inbegrip van het oorlogsstrafrecht. Voor het militaire tuchtrecht wordt verwezen naar studiepocket nr. 28 in deze serie.Dit boek, dat veel jurisprudentie bevat, is niet alleen voor studenten geschreven, maar ook voor hen die binnen de krijgsmacht in hun werk met het militaire strafrecht te maken kunnen krijgen. De tekst is bijgewerkt tot 1 juli 2013.

Wil je het boek lezen?Studiepockets strafrecht 8 - Militair strafrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.L. Coolen. Lezen Studiepockets strafrecht 8 - Militair strafrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN