Bewijslastverdeling in het Nederlandse en Belgische arbeidsrecht

Bewijslastverdeling in het Nederlandse en Belgische arbeidsrecht - C. Bosse | Fthsonline.com

...Go back to site navigation Bewijslastverdeling in het Belgische arbeidsrecht (2000) Pagina-navigatie: Main; Save publication ... Eenheid en verscheidenheid in het Nederlandse en Belgische ... ... . Save as MODS; Export to Mendeley; Save as EndNote; Export to RefWorks; Title: Bewijslastverdeling in het Belgische arbeidsrecht: Published in: Rechtskundig Weekblad, 64(16), 609 - 619. ISSN 1782-3463 ... Nederlands; contact. Anna van Saksenlaan 51 ... TY - JOUR. T1 - Bewijslastverdeling in het Belgische arbeidsrecht. AU - Bosse, C. N1 - Pagination: 11. PY - 2000. Y1 - 2000. M3 - Article. VL - 64 A.C. Hendriks ISBN 90 268 4126 4 Prijs: ₠... PDF Bewijslastverdeling in het Nederlandse en Belgische ... ... . AU - Bosse, C. N1 - Pagination: 11. PY - 2000. Y1 - 2000. M3 - Article. VL - 64 A.C. Hendriks ISBN 90 268 4126 4 Prijs: € 32 Uitgever: Kluwer 2004 Omvang: 116 pagina's Bewijslastverdeling in het Nederlandse en Belgische arbeidsrecht mr. C. Bosse. 274 boeken. GERELATEERDE BOEKEN Belgisch arbeidsrecht voor Nederlandse bedrijven In twee dagen tijd ben je helemaal mee met het Belgisch arbeidsrecht en de meest recente wijzigingen Na deze 2-daagse opleiding heb je een algemeen overzicht van de Belgische personeels- en loonadministratie en begrijp je de payroll, die maandelijks verwerkt wordt door je sociaal secretariaat. De Belgische exit-strategie impliceert dat de lockdown-maatregelen geleidelijk worden bijgestuurd. Tijdens de exit-fase richt men zich op de bescherming van de veiligheid en de gezondheid van werknemers en de voorkoming van besmetting met het coronavirus. Deze bijdrage gaat in op de rol van de 'generieke gids om de verspreiding van covid-19 op het werk tegen te gaan' en onderzoekt de ... Nederlands arbeidsrecht voor Belgische bedrijven Krijg inzicht in het Nederlands arbeidsrecht, de loonadministratie en de praktische implicaties van de Nederlandse sociale wetgeving! Er zijn enorme verschillen tussen het Belgisch en Nederlands sociaal recht. Team Grensoverschrijdend ...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Bosse
DIMENSIE
8,28 MB
BESTANDSNAAM
Bewijslastverdeling in het Nederlandse en Belgische arbeidsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft inzicht in de bewijslastverdeling op het gebied van het individuele arbeidsovereenkomstenrecht in Nederland en België. Het beschrijft de instrumenten die door de wetgever en de rechter worden ingezet om tot een evenwichtige verdeling van de bewijslast te komen. Het biedt houvast aan de rechter en partijen die zich in een concrete procedure gesteld zien voor problemen van bewijslastverdeling. Achtereenvolgens komen aan de orde: het bewijs van het bestaan van een arbeidsovereenkomst, gelijke behandeling, loon, vakantiedagen en overuren, ziekte van de werknemer, werkgeversaansprakelijkheid voor arbeidsongevallen en beroepsziekten en de bewijslastverdeling in ontslagzaken. Aan het eind van het boek worden voorstellen gedaan voor een herverdeling van de bewijslastverdeling in het arbeidsrecht.

Wil je het boek lezen?Bewijslastverdeling in het Nederlandse en Belgische arbeidsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Bosse. Lezen Bewijslastverdeling in het Nederlandse en Belgische arbeidsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN