De deugden van een wetenschapper

De deugden van een wetenschapper - Herman Paul | Fthsonline.com

...en en daarover te publiceren in de meest gerenommeerde bladen ... De deugden van een wetenschapper van Herman Paul | Boek en ... ... . Of ze daarvoor over bepaalde deugden moeten beschikken, zoals precisie en volharding, is niet een vraag waarover tegenwoordig veel wordt nagedacht. Maar één à twee eeuwen geleden was dat anders. De deugden van een wetenschapper zet een originele onderzoekslijn uit, geïllustreerd met voorbeelden uit Nederland, België en Duitsland. Ook houdt het boek een interessante, negentiende-eeuwse spiegel voor aan hedendaagse wetenschappers. Valt er van Fruin en Kuenen iets te leren, ... 'De deugden ... De deugden van een wetenschapper door Herman Paul ... ... . Valt er van Fruin en Kuenen iets te leren, ... 'De deugden van een wetenschapper, Karakter en toewijding in de geesteswetenschappen, 1850-1940' door Herman Paul - Onze prijs: €20,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Wetenschappers willen excelleren: ze proberen baanbrekende resultaten te boeken en daarover te publiceren in de meest gerenommeerde bladen. Of ze daarvoor over bepaalde deugden moeten beschikken, zoals precisie en volharding, is niet een vraag waarover tegenwoordig veel wordt nagedacht. De deugden van een wetenschapper ISBN 9789462986725 Auteurs Herman Paul Prijs Leverbaarheid Zoek bij de partner-boekhandels naar de l...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Paul
DIMENSIE
10,97 MB
BESTANDSNAAM
De deugden van een wetenschapper.pdf

OMSCHRIJVING

Wetenschappers willen excelleren: ze proberen baanbrekende resultaten te boeken en daarover te publiceren in de meest gerenommeerde bladen. Of ze daarvoor over bepaalde deugden moeten beschikken, zoals precisie en volharding, is niet een vraag waarover tegenwoordig veel wordt nagedacht. Maar één à twee eeuwen geleden was dat anders. Negentiende-eeuwse wetenschappers spraken over waarheidsliefde, riepen elkaar op tot onpartijdigheid en discussieerden over objectiviteit. Valt er iets te leren van de negentiende eeuw en de eerste helft van de twintigste eeuw, bijvoorbeeld met het oog op preventie van fraude en dubieuze onderzoekspraktijken?

Wil je het boek lezen?De deugden van een wetenschapper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Paul. Lezen De deugden van een wetenschapper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN