Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het internationale

Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het internationale - none | Fthsonline.com

...gsraden, Internationaal arbeidsrecht Leonard Gerardus Verburg (Amsterdam, 1955) is een Nederlands jurist ... De rol van de ondernemingsraad bij het aantrekken van ... ... .Sinds 1 augustus 2007 is hij buitengewoon hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen met als leeropdracht Recht, arbeid en medezeggenschap. Sinds 1 januari 2010 is hij hoogleraar Sociaal Recht aan die universiteit.. Juridische carrière. Verburg studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden. In de rubriek Boekbespreking bespreekt de subwerkgroep Internationale medezeggenschap van de Verenigin ... Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het ... ... . In de rubriek Boekbespreking bespreekt de subwerkgroep Internationale medezeggenschap van de Vereniging voor Arbeidsrecht het proefschrift van L.G. Verburg getiteld Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het internationale bedrijfsleven (Deventer: Kluwer 2007). Koop Het territoir van de (nederlandse) or in het internationale bedrijfsleven (9789013039337) je van Verburg, l.g. art. 31 lid 2 WOR zal worden uitgebreid ten aanzien van internationale concerns. ... is niet beperkt tot het Nederlandse territoir. Het stellen van zekerheid voor een onderneming in het buitenland is dus onderworpen aan ... Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het internationale bedrijfsleven, diss. Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het... (2007) Pagina-navigatie: Main; Save publication. Save as MODS; Export to Mendeley; Save as EndNote; Export to RefWorks; Title: Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het internationale bedrijfsleven: Author: Verburg, L.G. Thesis advisor: van der Heijden, P.F ... Get this from a library! Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het internationale bedrijfsleven. [Leonard G Verburg] Buy Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het internationale: bedrijfsleven 01 by (ISBN: 9789013039337) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Het territoir van de ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
10,4 MB
BESTANDSNAAM
Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het internationale.pdf

OMSCHRIJVING

In dit proefschrift is de medezeggenschap van de Nederlandse ondernemingsraad tot uitgangspunt gekozen. Het gaat in op het begrip 'medezeggenschap' en beredeneert de plaats die het medezeggenschapsrecht in ons rechtssysteem toekomt. Het doel van de medezeggenschap door ondernemingsraden en de taak van de ondernemingsraad komen aan de orde tegen de achtergrond van een historisch overzicht. De auteur gaat o.a. in op de problematiek rond de in de WOR vormgegeven medezeggenschap en behandelt het raakvlak met Europese vormen van medezeggenschap (de EOR en SE-ondernemingsraad), de vennootschappelijke medezeggenschap van de structuurregeling en de grensoverschrijdende aspecten van de informatievoorziening aan de Nederlandse ondernemingsraad. Daarnaast komt o.a. het advies- en instemmingsrecht van de ondernemingsraad ter sprake en wordt ingegaan op de verhouding tot de Europese regelgeving betreffende grensoverschrijdende medezeggenschapsvormen.

Wil je het boek lezen?Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het internationale in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Het territoir van de (Nederlandse) ondernemingsraad in het internationale Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN