Tussenland

Tussenland - E. Frijters | Fthsonline.com

...et laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week Tussenland verhaalt de geschiedenis van steeds nieuwe groepen migranten die zonder toestemming naar Nederland kwamen en analyseert hoe beleidsmakers, parlement, publiek en migranten zich mengden in de strijd wie mocht blijven en wie zou moeten vertrekken ... In tussenland kan alles | Trouw ... . De naam 'Tussenland' is dus een beeld voor een lastige situatie waar je je in kun bevinden. Je merkt bij jezelf dat extra ondersteuning nu net het verschil zou kunnen maken. Bijvoorbeeld doordat je moeite hebt om je doelen te bereiken en daar nu echt verandering in wilt zien. Tussenland is een film over de jonge Soedanese vluchteling Majok en een Nederlandse Indiëveteraan. Majok zoekt een veilige plek in Nederland, maar durft zich niet officieel ... Wandeling Tussenland - PeerGrouP ... . Je merkt bij jezelf dat extra ondersteuning nu net het verschil zou kunnen maken. Bijvoorbeeld doordat je moeite hebt om je doelen te bereiken en daar nu echt verandering in wilt zien. Tussenland is een film over de jonge Soedanese vluchteling Majok en een Nederlandse Indiëveteraan. Majok zoekt een veilige plek in Nederland, maar durft zich niet officieel te melden. Hij voelt zich eigenlijk alleen thuis bij de koeien, die hem herinneren aan zijn geboorteland. De Indiëveteraan is de tachtigjarige Jakob. Tussenland is een luisterwandeling langs de stadsrand van Groningen. Theatermaker Sijas de Groot neemt je mee naar het grensgebied waar stad en land elkaar ontmoeten. Door te luisteren naar gedachten en beschouwingen leer je op een meditatieve manier het grensgebied te ervaren en vragen te stellen....

INFORMATIE

AUTEUR
E. Frijters
DIMENSIE
11,52 MB
BESTANDSNAAM
Tussenland.pdf

OMSCHRIJVING

Ingeklemd tussen stad en kanaal, tussen knooppunten van rijkswegen, bedrijventerreinen, industrie, akkerbouw, weilanden en kleine bosjes liggen onbestemde gebieden. Tussen en achter woningen, in winkels, loodsen en hallen kan met terecht voor tuinplanten, houten schommels, gordijnen, tapijt, mobiele telefoons, een auto of een Italiaans diner.Dit tussenland heeft een informele structuur die parallel aan formele ruimtelijke ingrepen ontstaat. Toch komen dit soort plekken in de officiële ruimtelijke plannen nauwelijks voor, terwijl er van te leren valt. Aanleiding voor een groepje onderzoekers en ontwerpers van het Ruimtelijk Planbureau om ernaar op zoek te gaan.

Wil je het boek lezen?Tussenland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Frijters. Lezen Tussenland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN