49 manieren om de dag door te komen

49 manieren om de dag door te komen - Christophe Vekeman | Fthsonline.com

...p, brengt hij zijn dagen in ledigheid door ... 49 manieren om de dag door te komen door Christophe Vekeman ... . 49 manieren om de dag door te komen, het achtste boek van Christophe Vekeman (1972), is een adembenemende, confronterende en bijzonder grappige roman over een man die tracht te vluchten in de waanzin, en daar wonderwel in lijkt te slagen. 49 manieren om de dag door te komen Christophe Vekeman • ebook • epub. Samenvatting . Vincent De Wimper voelt zich bedrogen: door zijn ex-vriendin, door de maatschappij, ja, door het leven zelf. Sinds zijn relatie met Patty tien maande ... 49 manieren om de dag door te komen - Christophe Vekeman ... ... . Sinds zijn relatie met Patty tien maanden geleden op de klippen liep, brengt hij zijn dagen in ledigheid door. 49 manieren om de dag door te komen, het achtste boek van Christophe Vekeman (1972), is een adembenemende, confronterende en bijzonder grappige roman over een man die tracht te vluchten in de waanzin, en daar wonderwel in lijkt te slagen. Iedereen wil graag op een fijne manier de dag door komen. Hier speelt de omgeving een rol in en wat je gaat doen, maar jij speelt zelf de hoofdrol. Jij hebt zelf veel invloed op hoe de dag verloopt en je kunt voor een groot deel zelf de richting bepalen. Helaas vergeten we wanneer het druk is nog wel eens om te genieten van kleine dingetjes. 49 manieren om de dag door te komen, het achtste boek van Christophe Vekeman (1972), is een adembenemende, confronterende en bijzonder grappige roman over een man die tracht te vluchten in de waanzin, en daar wonderwel in lijkt te slagen....

INFORMATIE

AUTEUR
Christophe Vekeman
DIMENSIE
11,64 MB
BESTANDSNAAM
49 manieren om de dag door te komen.pdf

OMSCHRIJVING

Vincent De Wimper voelt zich bedrogen: door zijn ex-vriendin, door de maatschappij, ja, door het leven zelf. Sinds zijn relatie met Patty tien maanden geleden op de klippen liep, brengt hij zijn dagen in ledigheid door. Afleiding zoekt hij onder meer in fantasieën over de zangeres Duffy, het schrijven van brieven aan wijlen zijn onzichtbare hondje, denkbeeldige reizen naar El Paso, Texas, en bespiegelingen over het meest onderschatte lichaamsdeel ter wereld, namelijk de vrouwelijke kuit.Op een dag, echter, neemt hij een belangrijke taak op zich: het redden van zijn kettingrokende, zwijgzame onderbuurman Johannes...49 manieren om de dag door te komen, het achtste boek van Christophe Vekeman (1972), is een adembenemende, confronterende en bijzonder grappige roman over een man die tracht te vluchten in de waanzin, en daar wonderwel in lijkt te slagen.

Wil je het boek lezen?49 manieren om de dag door te komen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christophe Vekeman. Lezen 49 manieren om de dag door te komen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN