De Wereld Van Internet

De Wereld Van Internet - Victor Peters | Fthsonline.com

...omst in Delft Wie had twintig jaar geleden kunnen denken dat je altijd en overal conta… De makers van de onderstaande infographic, Invesp, verzamelden duizelingwekkende feiten en cijfers over het internetgebruik wereldwijd ... Wegwijs in de wereld van internet - PDF ... . Vandaag de dag hebben meer dan 3 miljard mensen wereldwijd toegang tot het internet. Iets meer dan de helft van het internetverkeer loopt via een mobiele telefoon. De donkere wereld van internet; Is dit je eerste bezoek en weet je niet goed hoe dit forum werkt kijk dan even in onze FAQ. Wil je zelf berichten kunnen plaatsen of meediscussiëren, kun je jezelf hier registreren. Vergeet voordat je berichten gaat plaatsen niet om eerst even onze forumregels te lezen. In Noord- en West-Europa is de internetpen ... De wereld van internet en media - Foobie.nl ... . Wil je zelf berichten kunnen plaatsen of meediscussiëren, kun je jezelf hier registreren. Vergeet voordat je berichten gaat plaatsen niet om eerst even onze forumregels te lezen. In Noord- en West-Europa is de internetpenetratie het hoogst in de wereld, waar gemiddeld ongeveer 92% van de mensen toegang heeft tot internet. Midden-Afrika heeft met 12% de laagste internetpenetratie over de totale bevolking. Desondanks is het aantal internetgebruikers in centraal Afrika in het afgelopen jaar wel met 20% gegroeid....

INFORMATIE

AUTEUR
Victor Peters
DIMENSIE
6,63 MB
BESTANDSNAAM
De Wereld Van Internet.pdf

OMSCHRIJVING

Doe meer in minder tijd met uw computer of laptop! Ervaar de wereld van internet aan de hand van de stapsgewijze uitleg, eventueel ondersteund met diverse gratis videolessen. Binnen de kortste keren hebt u het bewerken van uw digitale foto’s onder de knie, zonder moeilijk gedoe! Victor Peters laat u in dit kleurrijke boek duidelijk zien hoe u de wereld van internet snel en zonder problemen verkent. Ondersteund door diverse gratis videolessen op internet maakt u zich de mogelijkheden snel eigen. Nieuws volgen, Wikipedia, Google, Facebook, Hyves, Twitter, SchoolBANK, Skype, een weblog maken en foto’s op internet plaatsen: het zijn slechts enkele van de onderwerpen die u worden aangeboden. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen. Ga snel naar www.pcsenior.nl en ervaar de extra’s bij dit boek. Daar vindt u ook informatie over andere titels in deze nieuwe, aantrekkelijke boekenserie.

Wil je het boek lezen?De Wereld Van Internet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Victor Peters. Lezen De Wereld Van Internet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN