De witte duisternis

De witte duisternis - David Grann | Fthsonline.com

...mij heel moeilijk voorstellen aangezien het in België amper -10°C bij een polar vortex wordt ... De witte duisternis door David Grann (gebonden ... ... . Ik hou wel van die negatieve temperatuur, terwijl anderen al (figuurlijk) dood gaan van de koude. Henry Worsley was een liefhebbende vader en een onderscheiden officier van de Britse special forces. Zijn grote idool: Ernest Shackleton, de man die in de negentiende eeuw probeerde om als eerste de Zuidpool te bereiken en later probeerde om Antarctica te voet te doorkruisen. Levensgevaarlijke tochten, waarbij Shackleton zich een heldhaftig leider toonde. Trudo is de ... De witte duisternis | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Levensgevaarlijke tochten, waarbij Shackleton zich een heldhaftig leider toonde. Trudo is de tijdelijke kasteelheer van Kasteel Horst, sinds Johan en Alfons zich in Engeland bevinden.; Trudo krijgt een brief van Willibrod.; Trudo komt achter dat een mysterieus figuur Magor de mensen bang maakt en gaat op onderzoek uit.; Trudo ontmoet Magor en schiet hem neer in zijn been.; Magor wordt gevangen gezet door Trudo, maar ontsnapt al wanneer De Witte Duisternis opduikt. Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Akim Stripwinkel - Rode Ridder 135 - De witte duisternis, Softcover, Eerste druk (1990), Rode Ridder - Gekleurde reeks (Standaard Uitgeverij) Bestel De witte duisternis van David Grann. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Grann, David - De Witte Duisternis: een eenzame reis over Antarctica Als Magor buiten het kasteel is,weet hij nog te brullen dat iedereen die in de streek woont,zal bibberen en sidderen voor de witte duisternis.Niemand heeft ooit van Magor gehoord,en niemand weet waarom die iets tegen het kasteel of zijn bewoners zou kunnen hebben.Trudo is ten einde raad en hij besluit om de rode ridder te gaan halen.In Warwick aangekomen vertelt hij alles tegen Johan en die ... Zijn grote idool: Ernest Shackleton, de man die in de negentiende eeuw probeerde om als eerste de Zuidpool te bereiken en later probeerde om Antarctica te De witte duisternis, David Grann - Ebook - 9789021415826 | AKO boeken De witte duisternis een eenmanstocht...

INFORMATIE

AUTEUR
David Grann
DIMENSIE
11,52 MB
BESTANDSNAAM
De witte duisternis.pdf

OMSCHRIJVING

Henry Worsley was een liefhebbende vader en een onderscheiden officier van de Britse special forces. Zijn grote idool: Ernest Shackleton, de man die in de negentiende eeuw probeerde om als eerste de Zuidpool te bereiken en later probeerde om Antarctica te voet te doorkruisen. Levensgevaarlijke tochten, waarbij Shackleton zich een heldhaftig leider toonde. Een van de voorouders van Worsley, Frank Worsley, was meegeweest op een van de tochten van Shackleton.Worsley voelde zich al zijn hele leven erg aangetrokken door die expedities. Hij verzamelde alles wat met de reizen te maken had en was vastbesloten de reizen zelf ook te maken, en dan te slagen waar Shackleton gefaald had.In 2008 ondernam Worsley met twee andere nazaten van de oorspronkelijke expeditie een reis door Antarctica. In 2015 besloot hij terug te keren naar dat barre landschap en helemaal alleen van de ene kant van het continent naar de andere te lopen. Een levensgevaarlijke tocht, zoals zou blijken.

Wil je het boek lezen?De witte duisternis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Grann. Lezen De witte duisternis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN