Een dode in de stronthoek

Een dode in de stronthoek - Jef Louisa Versmissen | Fthsonline.com

...ruwelijke moord. Het verhaal speelt ... Een van de culturele momenten in het programma Stormloop dat zaterdag start in Herentals is het boekje en bijhorende speurtocht 'Een dode in de stronthoek' ... NATUURBEHOUD EN BIODIVERSITEIT DR 1 PDF Online ... . Aan de hand van postkaarten neem je deel aan een speurtocht naar de moordenaar van een moord die 100 jaar geleden in Herentals gepleegd werd. Een dode in de stronthoek. By Jef Louisa Versmissen. Jef Louisa Versmissen schreef voor STORMLoop een detectiveverhaal over een moord in de stronthoek. Gust Schoen, een rijke schoenmaker in de stad, wordt na een nacht kaarten met een ingeslagen hoofd teruggevonden achter de markt, waar de koeien wachten om verhandeld te worden. Hebban. Voor le ... bol.com | Een dode in de stronthoek, Jef Louisa Versmissen ... ... . Gust Schoen, een rijke schoenmaker in de stad, wordt na een nacht kaarten met een ingeslagen hoofd teruggevonden achter de markt, waar de koeien wachten om verhandeld te worden. Hebban. Voor lezers, door lezers. Ontdek nieuwe boeken en zie wat je vrienden lezen. Laat je inspireren door kenners, volg je favoriete auteurs, schrijf blogs en recensies over boeken. Productinformatie Een dode in de stronthoek. Jef Louisa Versmissen schreef voor STORMLoop een detectiveverhaal over een moord in de stronthoek. Gust Schoen, een rijke schoenmaker in de stad, wordt na een nacht kaarten met een ingeslagen hoofd teruggevonden achter de markt, waar de koeien wachten om verhandeld te worden. Amazon.com: Een dode in de stronthoek (Dutch Edition) (9789402190663): Versmissen, Jef Louisa: Books Read Een dode in de stronthoek by Jef Louisa Versmissen for free with a 30 day free trial. Read unlimited* books and audiobooks on the web, iPad, iPhone and Android. Een dode in de stronthoek. Jef Louisa Versmissen schreef voor STORMLoop een detectiveverhaal over een moord in de stronthoek. Gust Schoen, een rijke schoenmaker in de stad, wordt na een nacht kaarten met een ingeslagen hoofd teruggevonden achter de markt, waar de koeien wachten om verhandeld te worden. Een dode in de stronthoek - Jef Louisa Versmissen. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Een dode in de stronthoek. Levering 1-2 werkdagen Gratis bezorging vanaf €40,- Gratis retourneren Winkels Klantenservice Folder Mijn account CSR als ({{email}} ) CSR als anoniem (Inloggen als zelf ) Uitloggen Gratis bezorging vanaf €40,- Megamenu. Alle categorieën Tuin ... In deze thriller wordt een vrouw achtervolgd door een tbs-er en door haar herinneringen aan wat hij haar heeft aangedaan. Als Eline hoort dat de man die haar jaren geleden heeft gevangen gehouden en verkracht, uit de tbs-kliniek is ontslagen, verandert haar leven in een nachtmerrie. Op zoek naar een NATUURBEHOUD EN BIODIVERSITEIT DR 1-boek geschreven door auteur Dobson? ... Habitatversnipp...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Louisa Versmissen
DIMENSIE
7,59 MB
BESTANDSNAAM
Een dode in de stronthoek.pdf

OMSCHRIJVING

Jef Louisa Versmissen schreef voor STORMLoop een detectiveverhaal over een moord in de stronthoek. Gust Schoen, een rijke schoenmaker in de stad, wordt na een nacht kaarten met een ingeslagen hoofd teruggevonden achter de markt, waar de koeien wachten om verhandeld te worden. De jonge Ernest Claes en zijn schoolkameraad gaan op zoek naar de dader van deze gruwelijke moord. Het verhaal speelt zich 100 jaar geleden af en wikkelt zich af in de verschillende locaties van STORMLoop. Onderweg maken ze kennis met illustere figuren zoals Gerard Storms, Janneke Smoskop en de ravissante Mie Goris.Wil je Ernest Claes en zijn kameraad helpen om de moord op te lossen? Dat kan. Op de verschillende locaties van STORMLoop vindt je postkaarten met een tip op. Als je deze tips vindt, kan je ontdekken wie de moordenaar is. Je mag jouw verdachte bekend maken via de website van STORMLoop. Misschien verandert de schrijver zijn eigen einde dan nog!

Wil je het boek lezen?Een dode in de stronthoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Louisa Versmissen. Lezen Een dode in de stronthoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN