ENCYCLOPEDIE VAN DE FILOSOFIE

ENCYCLOPEDIE VAN DE FILOSOFIE - Guido Peeters | Fthsonline.com

...nkers en stromingen, termen en begrippen ... Filosofie - 13 definities - Encyclo ... . Van 'Aristoteles' tot 'Žižek' en van 'aanschouwing' tot 'zijn': de Encyclopedie van de filosofie beschrijft namen van denkers en stromingen, termen, en begrippen. Daarmee wordt duidelijke informatie gegeven over de geschiedenis van de filosofie, en krijgen ook de nieuwste ontwikkelingen aandacht. Literatuurverwijzingen aan het ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Waldram, J. ( met medewerking van Th. van Kooten ) ... Encyclopedie van de filosofie - (ISBN: 9789085064572) | De ... ... . ( met medewerking van Th. van Kooten ) - Encyclopedie van de filosofie. Met meer dan 3000 trefwoorden. Encyclopedie van de Filosofie book. Read reviews from world's largest community for readers. Deze nieuwe grote encyclopedie geeft de lezer op een overzic... Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, - Encyclopedie van de filosofie / druk 1...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido Peeters
DIMENSIE
10,10 MB
BESTANDSNAAM
ENCYCLOPEDIE VAN DE FILOSOFIE.pdf

OMSCHRIJVING

De mens heeft altijd gezocht naar de waarheid achter de dingen om hem heen, naar de betekenis van het eigen bestaan en dat van anderen. De oplossingen die in de loop der tijden gevonden zijn, zijn zo verschillend als er denkende mensen zijn. Ook in deze jachtige tijd wordt iedereen onontkoombaar geconfronteerd met de problemen die het eigen ik, de medemensen en het eigen leven hem stellen. En onder jongeren neemt de belangstelling voor de filosofie dan ook opnieuw toe. Deze encyclopedie van de filosofie, ontstaan vanuit de befaamde Elsevierbron van naslagwerken, doch geheel gemoderniseerd en bijgewerkt tot op de dag van vandaag, wil een vraagbaak zijn voor iedereen die zijn weg zoekt in de wereld van de wijsbegeerte. Naast de grote namen biedt de encyclopedie een korte biografie en typering van de afzonderlijke denkers: van Aristoteles tot Diogenes, van Foucault tot Cornelis Verhoeven.

Wil je het boek lezen?ENCYCLOPEDIE VAN DE FILOSOFIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido Peeters. Lezen ENCYCLOPEDIE VAN DE FILOSOFIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN