Blauwboek

Blauwboek - Peter Holvoet-Hanssen | Fthsonline.com

...n veelal openbaarheid wordt gegeven aan briefwisseling op diplomatiek gebied ... Blauwboek, gedichten voor de grote reuzin | Recensies ... ... . Maandag 10 april jl. heeft onze fractie samen met de Stadspartij en PvdA de motie Blauwboek ingediend. Afgelopen maanden heeft forumlid Sylvie Uenk met deze partijen en een aantal inhoudelijk deskundigen (ecologen, landschappers, watermensen) gewerkt aan het Blauwboek. Een boekwerk dat boordevol voorstellen staat van inwoners voor het water in Zutphen en Warnsveld. Blauwboek (Paperback). Twintig jaar geleden rammelde zijn debuut Dwangbuis ... Motie Blauwboek | Zutphen ... . Blauwboek (Paperback). Twintig jaar geleden rammelde zijn debuut Dwangbuis van Houdini aan de kettingen. Nu zet Peter Holvoet-Hanssen, Vlaanderens meest... In de raadsvergadering op 10 april 2017 is de motie 'Blauwboek-voorstellen voor water in Warnsveld en Zutphen' ingediend. De motie roept het college onder andere op om een aantal voorstellen in het Blauwboek nader uit te werken en van de voorstellen in het Blauwboek aan te geven of realisatie haalbaar is. Blauwboek. Twintig jaar geleden rammelde zijn debuut Dwangbuis van Houdini aan de kettingen. Nu zet Peter Holvoet-Hanssen, Vlaanderens meest eigenzinnige taaltovenaar, alles op alles: Blauwboek is niets minder dan een brandbom. Een nachtmatroos verdwijnt van het toneel, zijn kleine reuzin wordt groot. De vernietigende Goleman komt dichterbij, een grillig verschuivende ondergrond breekt alles open. Bekijk het profiel van Aijiththan Loganathan op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Aijiththan heeft 8 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Aijiththan en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Wie de bundel Blauwboek, gedichten voor de grote reuzin leest, wordt getrakteerd op poëtisch vuurwerk. In het universum van Peter Holvoet-Hanssen kan alles bij de poëzie betrokken worden: liedjes, sprookjesfiguren die een rol spelen in een persoonlijke mythologie, de gedichten die samen een reis vormen en verwijzingen naar andere dichters. Blauwboek. 134 likes. Blauwboek is dé dynamische toetsomgeving, waar je niet alleen toetsen kunt invoeren, maar ook kunt samenstellen. Blauwboek | ISBN 9789463102674 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekh...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Holvoet-Hanssen
DIMENSIE
9,11 MB
BESTANDSNAAM
Blauwboek.pdf

OMSCHRIJVING

Twintig jaar geleden rammelde zijn debuut Dwangbuis van Houdini aan de kettingen. Nu zet Peter Holvoet-Hanssen, Vlaanderens meest eigenzinnige taaltovenaar, alles op alles: Blauwboek is niets minder dan een brandbom. Een nachtmatroos verdwijnt van het toneel, zijn kleine reuzin wordt groot. De vernietigende Goleman komt dichterbij, een grillig verschuivende ondergrond breekt alles open. Humor wordt hilarische kitsch, droefenis kleurt donkerblauw. Na een adembenemende reeks kruisweggedichten eindigt dit poëzietestament met een zwierig lied: in het wassalon spoelt het leven voort. Met Blauwboek zet Peter Holvoet-Hanssen zijn nieuwe poëzieproject voort. Gedichten voor de kleine reus (2016) was slechts een prelude, de voorbode van een storm.

Wil je het boek lezen?Blauwboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Holvoet-Hanssen. Lezen Blauwboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN