Descartes. Pionier van de moderne wetenschappen

Descartes. Pionier van de moderne wetenschappen - Ettore Lojacono | Fthsonline.com

...54 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Filosofie van de geest - Wikipedia ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. pionier van de moderne wetenschappen. Ettore Lojacono. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Hardcover Zet op verlanglijst. Omschrijving. René Descartes is vooral bekend van zijn beroemde 'Ik denk, dus ik ben'. Die zin was de uitkomst van een poging om aanalles te twijfelen: ... Studierichting "Moderne wetenschappen" De basisoptie Moderne wetenschappen bereidt je voor op verder studeren in het ASO. Kenmerkend voor alle studierichtingen in het ASO is dat er ... bol.com | Descartes, Genevi'Ve Rodis-Lewis | 9789077070246 ... ... . Kenmerkend voor alle studierichtingen in het ASO is dat er uitsluitend theoretische vakken gegeven worden. In het 2de jaar ligt het accent op talen (Nederlands, Frans, Engels) en wiskunde. Buy Descartes: pionier van de moderne wetenschappen (Wetenschappelijke biografie) 01 by Ettore Lojacono, Maastricht Serpenti tekstverzorging, Ansfried Scheifes, Etta Maris (ISBN: 9789085711254) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Pionier van de moderne wetenschappen (2) 22,00. G.W.F. Hegel; Fenomenologie van de geest (1) 25,80. René Descartes; Bibliotheek Descartes / 1 Samenvatting van de muziekleer ; Persoonlijke aantekeningen ; Descartes' dromen ; Regels om richting te geven aan het verstand (0) 32,50. Op zoek naar artikelen van Ettore Lojacono? Artikelen van Ettore Lojacono koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Op zoek naar artikelen van Wetenschappelijke biografie? Artikelen van Wetenschappelijke biografie koop je eenvoudig online bij bol.com Grati...

INFORMATIE

AUTEUR
Ettore Lojacono
DIMENSIE
11,61 MB
BESTANDSNAAM
Descartes. Pionier van de moderne wetenschappen.pdf

OMSCHRIJVING

Wat doet gassen condenseren tot vloeistoffen? Hoe kunnen vastestoffen smelten? Hoe ontstaan golven en draaikolken? Dit boek laatzien hoe gassen en vloeistoffen zich gedragen. De eigenschappen vanwater, maar ook van vloeibaar glas in oude ramen (glas is vloeibaar) en van kolkende lava komen aan de orde. Zelfs de glooiingen van terreinen worden verklaard als vloeibaarheid van de aarde in ogenschouw wordtgenomen.

Wil je het boek lezen?Descartes. Pionier van de moderne wetenschappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ettore Lojacono. Lezen Descartes. Pionier van de moderne wetenschappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN