Dit is geen theater meer

Dit is geen theater meer - Annemarie Estor | Fthsonline.com

...n. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 3,66 MB BESTANDSNAAM Dit is geen theater meer ... Dit is geen theater meer, Annemarie Estor | 9789028426139 ... ... .pdf PUBLICEER DATUM mei 2015 SCHRIJVER Annemarie Estor ISBN 9789028426139 Dit is geen theater meer. Omschrijving: In zinnelijke gedichten beschrijft Annemarie Estor de dromen en verlangens van de mens. Vaak leiden ze tot illusies en waanvoorstellingen. Maar op de grens tussen leven en dood vallen de decors weg en dan blijkt in het natuurgeweld opeens troost te schuilen. Dit is geen theater meer | ISBN 9789028426139 direct en eenvoudig te best ... Dit is geen theater meer - Annemarie Estor - (ISBN ... ... . Dit is geen theater meer | ISBN 9789028426139 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dit Is Geen Theater Meer - Annemarie Estor (2015) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Gedichtenbundel Psychologisch . 64 pagina's Eerste druk: Wereldbibliotheek, Amsterdam (Nederland) In zinnelijke gedichten beschrijft Annemarie Estor de dromen en verlangens van de mens. Vaak leiden ze tot illusies en waanvoorstellingen ... €20,99. Dit is geen theater meer. van Annemarie Estor. Beschikbaarheid: Op voorraad Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis! "Dit is geen theater meer": nieuwste gedichtenbundel van Annemarie Estor In het begin kenden wij Annemarie Estor (°1973) vooral als de eerste wijkdichter van Zurenborg.Daarna versc...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarie Estor
DIMENSIE
4,42 MB
BESTANDSNAAM
Dit is geen theater meer.pdf

OMSCHRIJVING

In zinnelijke gedichten beschrijft Annemarie Estor de dromen en verlangens van de mens. Vaak leiden ze tot illusies en waanvoorstellingen.Maar op de grens tussen leven en dood vallen de decors weg en dan blijkt in het natuurgeweld opeens troost te schuilen.

Wil je het boek lezen?Dit is geen theater meer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie Estor. Lezen Dit is geen theater meer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN