Vantoen.nu - Stimuleren tot studeren

Vantoen.nu - Stimuleren tot studeren - M. Elshout-Mohr | Fthsonline.com

...lp je puber om zich te concentreren Vantoen ... Boek: Stimuleren tot studeren - Geschreven door M. Elshout ... ... .nu. Geschiedenis van de klassieke... Bekijk exemplaren. Paperback. Oogst op Jalna. Bekijk exemplaren. ... Taal van het kind van 0 tot 3... Bekijk exemplaren. Paperback. Terugkeer naar Jalna. Bekijk exemplaren. Paperback. Gedachten. ... Stimuleren tot studeren. Bekijk exemplaren. Paperback. Australië het nieuwe vaderland. Bekijk ... Je kan je afvragen of jij de aangewezen persoon bent om deze persoon te stimuleren. Je kan natuurlijk praten en uiteggen dat ... vantoen.nu | 193 - 208 ... . Je kan natuurlijk praten en uiteggen dat het fijn is een keuze te maken om iets te gaan doen, maar dat heb je vast al geprobeert. Iemand die geen zin heeft is moeilijk te motiveren, daar helpen argumenten vaak niet, die weet hij zelf ook wel. Resultaten: 525 resultaten gevonden. 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20 > >> Stimuleren tot studeren. 0 pagina's Prijs: €20.00 Tot nu toe hebben we het gehad over hoe je de studiestof kunt verdelen, een goede studieruimte maakt en hoe je je op tentamens kunt voorbereiden. Deze onderwerpen klinken misschien wat droog. Hoog tijd om het wat op te leuken. Door je studie levendig te maken, ga je op een andere manier leren en word je veel effectiever in het studeren. De puberteit De puberteit is een interessante, maar ook verwarrende tijd voor je kind. Hij vindt zichzelf al behoorlijk volwassen, maar de ontwikkeling van zijn brein is nog niet voltooid.Uit hersenonderzoek blijkt dat pubers met name gemotiveerd worden door beloningen op de korte termijn.Een Twix voor een goed cijfer motiveert mdeer dan het vooruitzicht op een goede opleiding. Stimuleren tot studeren M. Elshout-Mohr • Boek • paperback. Samenvatting . Zeker in het hoger onderwijs is het van belang dat studenten zelf een goede studiestrategie ontwikkelen en leren om op effectieve wijze om te gaan met de vakinhoud. Zeker in het hoger onderwijs is het van belang dat studenten zelf een goede studiestrategie ontwikkelen en leren om op effectieve wijze om te gaan met de vakinhoud. Vantoen.nu - Sneller, succesvoller studeren 90e druk is een boek van W.F. Kugemann uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031502561 Een praktische behandeling van het leren studeren behoeft niet per se droog en saai te zijn.Dat bewijst Walter Kugemann met dit boek, dat aantrekkelijk, geestig en vlot geschreven is. De idealen van prinses Europa worden tot op de dag van vandaag nog altijd ijverig nagestreefd door de Europese Unie en haar volk. Al meer dan een halve eeuw zorgen wij samen voor vrede, stabiliteit en welvaart in de Verenigde Lidstaten van Europa. Maar de waarden van de twaalf heilige sterren zijn...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Elshout-Mohr
DIMENSIE
4,81 MB
BESTANDSNAAM
Vantoen.nu - Stimuleren tot studeren.pdf

OMSCHRIJVING

Zeker in het hoger onderwijs is het van belang dat studenten zelf een goede studiestrategie ontwikkelen en leren om op effectieve wijze om te gaan met de vakinhoud. De docent kan daaraan meewerken door er rekening mee te houden dat het studiegedrag van studenten op talloze manieren wordt beïnvloed.Dit boek gaat in op het directe verband tussen doceren en studeren. Het is bedoeld voor docenten die het ontwikkelen van een goede studieaanpak zien als noodzakelijke aanvulling op het vakinhoudelijke onderwijs.Voor beginnende docenten geeft Stimuleren tot studeren de nodige praktische raadgevingen voor het verzorgen van colleges, werkcolleges, de begeleiding van werkgroepen, enz. Maar ook voor ervaren docenten blijft het een uitdaging studenten te stimuleren zelf te doen wat nodig is om een vak te beheersen.Over deze boeiende facetten van het onderwijs geeft Stimuleren tot studeren (naast een gedegen theoretische inleiding) veel voorbeelden uit de praktijk van het onderwijs.

Wil je het boek lezen?Vantoen.nu - Stimuleren tot studeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Elshout-Mohr. Lezen Vantoen.nu - Stimuleren tot studeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN